in

Hjemme igjen hos dyra

Det er så deilig å være hjemme igjen hos dyra våres. Jeg har virkelig savnet de, jeg tørr å påstå at de har savnet oss også. 

Håkki

Dyra våres - Håkki

Håkki løp rundt og ulet av glede når vi kom for å hente han. Denne hunden viser at han er glad. Han har hatt det godt hos «bestemor», men han er fryktelig mammadalt og hjemmekjær 💙

Etter at vi kom hjem så har det blitt turer i skogen og masse masse kos. Han er ikke så glad i denne varmen, men blir da med på tur likevel. Vi legger de lengre turene til morgenen eller kveldingen når det ikke er så varmt. 

Kvikk

Kvikk er litt annerledes enn Håkki. Han blir en stor bølle når jeg har vært borte fra han. Oppfører seg eksemplarisk når jeg er borte, men med en gang jeg er tilbake igjen (kun når jeg er i stallen da) så sparker han i boksveggen for å få mest mulig oppmerksomhet. Jeg møkket boksen hans mens han stod i boksen, det var ikke lett for å si det slik. Han skulle bare tulle. Dyttet trillebåren over ende slik at jeg til slutt satt på han grima og bandt han opp. Han ble selvsagt furt og begynte å sparke litt i veggen. 

Det var så varmt når jeg var i stallen første gang etter ferien så jeg fant ut at Kvikk fikk få seg en dusj. Godt for han å kjøle seg ned litt. 

Dyra våres - Kvikk

Etter en avkjølende dusj gikk vi en liten tur. Mens jeg har vært borte så har han hatt besøk av hovslager. Merker godt at han er i bedre form samt at det er mye bedre for han å gå når han har på seg sko. 
Han er ikke en sprudlende hest på tur, tror nok det er litt anstrengende for han å gå enda. Likevel ser jeg at han er takknemlig for å komme seg ut og at han nyter hvert sekund ute  💕

Kvikk på leietur

Kvikk er våken, men holder seg kald og rolig når vi er på leietur. Han er nysgjerrig og titter gjerne på vennene sine. Dette matvraket av en fjording prøver pent å få litt gress når vi er ute, men tar høflig i mot et nei. 
Nå skal han snart ut i sykepaddock og planen er å lage sykepaddock på beite slik at vi nå må begynne oppgressing igjen. Blir bra for han å komme ut til kompisene sine igjen selv om det ikke vil bli hele dager i starten. Inn til lunsj til vi er ferdig med sykepaddock tiden i det minste. 

Cisco 

Selv om Cisco ikke er min så måtte jeg inn til han for litt kos og for å gi han sukkerbiter. Selv om jeg kun har ridd han fire ganger så har jeg savnet han også. 

Cisco

Gleder meg til å ri Cisco igjen. Han er en så morsom og fin læremester. Gleder meg masse til Kvikk kan begynne å ris igjen også. Det er faktisk ikke så lenge til om alt fortsetter å gå bra 😄 1 mnd igjen ca til jeg kan starte han opp igjen, kun i skritt de to første ukene 😅 Etter dette kan jeg begynne så smått og trave, etter en uke med gradvis økning med trav så kan jeg så smått begynne med litt galopp 💕 

Jeg har savnet dyra våres veldig mens vi har vært borte. Jeg blir så fort og så veldig glad i disse dyra at jeg nesten skulle tatt de med meg overalt. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Norgesferie tredje etappe – Vøringsfoss

Slutte med hest - Cisco

Siste ferieuke