in

Siste ferieuke

Slutte med hest - Cisco

Vi er nå inne i vår siste ferieuke. Vi har ikke store planer for denne uken foruten at vi skal kose oss i solen og jobbe med brunfargen. 

Siste ferieuke

Jeg hadde ikke tenkt å ri noe den siste ferieuken, men fikk fort abstinenser. Jeg må jo i stallen daglig pga Kvikk så hvorfor ikke ri litt innimellom også 😁
Det har blitt to dressurøkter denne uken samt kos og leietur med Kvikk. 

Oppdatering Kvikk

Kvikk blir bare bedre og bedre for hver dag som går. Nå etter at han har fått på seg sko igjen så er han ikke sårbeint lenger. Vi er nå oppe i 15 minutters leietur x 2 om dagen. Leieturen øker med 5 minutter per uke. Fra de første dagene hvor han ble sliten etter 3 minutter og til nå så merker jeg stor forskjell. Han er så fin og god. Så takknemlig for så lite. Selv om han må stå inne så klager han ikke. Han får låne boksen til kjæresten Donatella som har dører man kan åpne så han får se ut. Han koser seg masse i den boksen. Noen av hestene kommer inn til lunsj så da får han jo selskap av de. 

Utsikt til flokken

Stall

Min mor har vært med i stallen de to siste dagene. I går gikk vi tur med Kvikk på ridestien rett ved stallen. Fin grusvei i herlig norsk natur. Det var så varmt at Kvikk ble svett etter de 15 minuttene han fikk. Han var fin og hadde et godt tempo. Tydelig at han syntes dette var et fint sted å gå. Etter leieturen fikk han lov til å spise gress i 15 minutter. Han skal få lov til å spise gress i 15 minutter i dag også da jeg har startet tilvenning av gress igjen. I morgen og neste dag får han 30 minutter. Så kan det igjen økes til 1 time osv. Det er ikke lenge igjen til at han skal ut i sykepaddock så planen er at han skal være ferdig tilvendt gress frem til da. Dvs at han må kunne stå på gress i ca 4 timer. 

Tilvenning av gress - ferieuke

Oppdatering Cisco

Som jeg nevnte lenger opp her så hadde jeg ikke tenkt å ri Cisco i siste ferieuke, men slik ble det nå ikke. Han er så herlig. Jeg er heldig som har to så fine hester i livet mitt. 

Ferieuke - dressur for Gunn Skovholt 22.06.20

Jeg red for dressurintruktøren min Gunn C. Skovholt mandag 22.06.2020 og tirsdag 23.06.2020. Mandagen valgte jeg å matche Cisco og meg i blått, mens tirsdagen ble det rødt som du ser på bilde lenger opp. 

Jeg er litt usikker på hva jeg synes om de to dressurøktene. Veldig morsomme timer og jeg koser meg gløgg i hjel, men jeg merker at jeg blir fort sliten og når jeg blir sliten så er enkelte ting så mye mer vanskelig. Sitte ned i traven uten å bli sittende og hoppe føles helt umulig ut når jeg er sliten, og jo mer sliten jeg blir jo mer trekker jeg opp bena mine. Når det er så varmt som i går så føltes det ganske håpløst ut. Fortsatt veldig morsomt og gleder meg masse til neste gang jeg skal ri han. 

Trene kondisjon på egenhånd samt masse timer for Gunn så blir nok dette bra etterhvert 😅

Photoshoot

Klare til å gå ned i hallen etter masse mulekyss. Var ikke noe kos å få så lenge kamera ble tatt frem 🤣

Kosehest

Svett og kosete hest som fikk seg en dusj etter dressurtimen. Skal vel sies at rytter er temmelig svett hun også.  

Svett hest - ferieuke

Jeg skal i stallen til Kvikk i dag. I dag er kun hans dag 💚 Så blir det noen dager med hestefri før jeg skal ri Cisco igjen på lørdag. Hestepasseren min skal ha Kvikk torsdag og fredag så da blir det to dager kun med kjæresten og hunden da selvfølgelig 😊 Greit med litt kjærestetid i siste ferieuke også 💕

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hjemme igjen hos dyra

Fineste fjordingen