in

Fjordinger er fine dressurhester

Fjordinger er jaggu meg fine dressurhester. Nå er kanskje ikke jeg så veldig objektiv med tanke på at jeg faktisk eier en av de fineste fjordingene. 
Det er ikke uten grunn til at det blir arrangert Fjordhest NM. Fjordinger er så allsidige og kan brukes til alle grener.  

Min egen fjordhest, Kvikk, kan brukes til dressur, sprang og feltritt. Han er også en ypperlig turhest. Jeg selv bruker Kvikk mest til dressur. Jeg har hoppet litt, men der har jeg blitt så pysete. Høyeste jeg har hoppet er rundt 85 cm. Det var da jeg red fast på sprangtime hver uke. Det var veldig moro, men så sendte jeg Kvikk på beite på sommeren, og uten hest i et par måneder så ble jeg så pysete når sprangtimene startet opp igjen etter sommeren. Kom meg liksom ikke opp igjen på det nivået jeg var på. Nå synes jeg alt over 50 cm er skummelt. Veldig kjedelig at det har blitt slik. Jeg synes gymnastikkhopping er veldig moro da. Rekker ikke tenke så mye før neste hinder er der 😜 Jeg har aldri falt av i sprangen så det er egentlig litt teit. 

Fjordingen min er en fin dressurhest

Fjordinger er fine dressurhester

Dressur er så moro og ingen økt er like. Kvikk, og fjordinger generelt (tror jeg), liker godt utfordringer og liker å jobbe. Min fine fjording virker bare mer og mer fornøyd når han får jobbe. Han er ikke alltid like fornøyd under selve økten, men du ser på hele han at han stortrives og koser seg etter en god økt. Dersom jeg rir en kort økt og reiser fra han etter kort tid blir han faktisk sur. Fjordinger er kanskje slik 😃

Utrolig glad for at jeg ikke solgte Fjordingen min, tror jeg hadde angret noe veldig og tviler på at det finnes en bedre hest for meg der ute. Det finnes ihvertfall ikke en bedre hest for meg på nåværende tidspunkt. Jeg har alltid hatt en drøm og et mål om hvor langt vi skal nå i dressuren, men tenker at jeg ikke skal sette noen mål. Vi skal jobbe og komme oss så langt som overhodet mulig 😍 På veien skal vi ha det moro ❤

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kvikk trives på Stall Uller

Fort Lauderdale