in ,

Gratulerer med dagen Kvikk – 18 år

Hipp hurra for Kvikk som fyller 18 år i dag 22. mai 2020. Han er da 18 år i menneskeår og ca 59 i hesteår. De 10 første årene regner man 3 1/2 år pr menneskeår og etter hesten har fylt 10 år regner man 3 år. 

Når jeg kjøpte Kvikk for litt over fire år siden var ikke alderen hans noe jeg tenkte på. Han var jo da 13 år og 10 mnd gammel, ingen alder for en fjording dette.
Når jeg fikk Kvikk som fôrhest fortalte magefølelsen meg at jeg ikke kunne la han bli borte fra meg. Jeg kunne ikke risikere at noen andre kom for å kjøpe han. Så selv om det absolutt ikke passet å bli hesteeier så var det ingen annen utvei!

Bilde nedenfor er tatt etter en av våre første dressurtreninger sammen. 

Livet med hest

Vi har hatt det mye moro sammen disse fire årene. Mange minner og masse kos. 

Vi har deltatt på sprangtreninger og rideskolestevner i sprang.

spranghest

Bildet nedenfor er fra 4. mars 2016. Dette var min fjerde dag som hesteeier 🥰

Lykkelig hesteeier

Det finnes ikke vakrere fjording enn min. Vi har vært igjennom så mye sammen. I desember 2016 ble han så dårlig. Kolikk – det stod om liv eller død. Det ble dengang en ganske dyr operasjon på Bjerke Dyrehospital. Heldigvis er han forsikret. 

På bjerke dyrehospital med kolikk

God bedring Kvikk

Bursdagsgutt

I år fikk Kvikk det alle gutter ønsker seg til bursdagen sin 🥰  Et fint rosa regndekken og grime i fine «pride»-farger. 

18 år og rosa dekken

Pride selvsagt

I dag fikk han all frokosten sin ute. Han fikk en «bøtte» med friskt gress, løvetann, vitaminer, gulrøtter og appelsin.  Han har alt fått masse kos. Litt senere i dag skal vi ha en fin økt i hallen hvor han skal få løpe fra seg litt. Han elsker å jobbe 😍

Bursdagskake til hest

 

18 år må feires

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Gressing på gang

nova scotia duck tolling retriever

Eksamen i personalledelse