in

Eksamen i personalledelse

nova scotia duck tolling retriever

Kurset personalledelse på Handelshøyskolen BI går nå mot en slutt. En tretimers hjemmeeksamen står for tur i overmorgen. Det skal bli godt å bli ferdig. Jeg var i en god flyt frem til verden fikk en pandemi. Etter at Covid-19 ble kjent har det ikke vært like lett å konsentrere seg om skolen. Over lang tid var alt så uklart.
Ville det bli eksamen? Ville skolen bli utsatt til våren eller lengre?

Eneste forskjellen ble at samlinger/forelesninger ble kansellert og gjort om til webinarer i stedet. Dette var litt kjedelig da to hele dager fra 9-17 ble gjort om til et tretimers webinar. Eksamen ble også gjort om til hjemmeeksamen. Å ha hjemmeeksamen er jo ganske greit egentlig. 

Personalledelse

Som sagt så skal det bli godt å bli ferdig. Skole i tillegg til full jobb, hus og hjem, og ikke minst staller ikke så lett. Det er rett og slett for få timer i døgnet. 

Det er så viktig å ta vare på det man har da man aldri vet hvor lenge man har det.

Tolleren Håkki

Fjordingen Kvikk

Min største støtte i forberedelsen til eksamen i personalledelse.

Ferie 

Når jeg er ferdig med eksamen i Personalledelse så er det ikke så lenge til vi skal ha ferie. Vi har ganske tidlig ferie i år. USA og Cruise i Karibien er byttet ut med bilferie hvor vi skal kjøre igjennom vestlandet og sørlandet. Tror det kommer til å bli en fin kjæresteferie samt at det skal bli godt med litt tid for kun oss to, da uten firbeinte barn 💕 Håkki skal være hos “mormor” og Kvikk skal være hos “tante Mona” og gjengen på Stall Uller 💕 Tror nok at begge firbeinte barn vil være nokså bortskjemte når vi kommer hjem igjen 🥰
 Nå må jeg tilbake til pensum og forberede meg til eksamen. Heldigvis har jeg i to dager på meg til å «pugge» 😅

Fikk du med deg at Kvikk nettopp har hatt bursdag? Det kan du lese om her:  
Gratulerer med dagen Kvikk

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Gratulerer med dagen Kvikk – 18 år

Kvikk operert på Bjerke Dyrehospital – igjen