in

Finnes ikke dårlig vær, eller?

Våt og kald Kvikk

Det sies at det ikke finnes dårlig vær, kun dårlige klær. Er ikke sikker på om Kvikk var helt enig i det når regnet endelig kom. Himmelen åpnet seg og Tor med hammeren var skikkelig sint. Han ble glad når jeg kom, selv om det tordnet og lynet når jeg skulle ta han inn var han bare rolig. Han travet ut av paddocken så jeg måtte “proe” litt på han. Jeg har aldri opplevd at han har hatt så dårlig tid med å komme seg inn før. Han ble straks på godt humør når han fikk ren fin boks samt litt høy. 

Dårlig vær?

Vår og kald Kvikk, dårlig vær

Kvikk er som oftest en særdeles blid og fornøyd Fjording. Med unntak av når jeg begynner å kreve mye under trening. Kvikk er jo en gammel rideskolehest som vet de fleste triksene i boken for å “spare” seg. Nå er det dessverre slik at jeg begynner å kjenne han veldig godt, samt at jeg begynner å bli mer selvsikker så jeg pusher både han og meg til et høyere nivå. Er nok litt urettferdig, men han blir smågretten og jeg ler bare. Han er nå ikke så langsur at det gjør noe da. 🙂 Vi koser oss masse hver gang vi er sammen. 

Ellers har jeg begynt nedtelling til ferien. Skal bli godt å reise bort med kjæresten en hel uke kun oss to. Kan bli litt mye stall, men har jeg satt meg et mål så har jeg det. Skal i det minste ikke stå på at vi ikke gir 100 % om vi ikke klarer målet med LA i 2019. 

En annen ting som er viktig akkurat nå er å reise litt rundt på treninger da jeg har litt “angst” for å starte på stevner borte. Jeg tenker det da er god trening å reise bort på treninger for da kan jo treneren “roe” meg litt 🙂

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Min aller første start i LB2

Ikke akkurat etter planen