in

Stødig hest – Eken

Kvikk, eller Eken som han egentlig heter, er en ganske så stødig hest. Han er virkelig en læremester, men han gir ikke noe gratis. Det er egentlig ganske greit at han ikke gir noe gratis slik at man MÅ lære seg ting ordentlig 😃

Stødig hest

Jeg er glad jeg har en så stødig og tålmodig hest. Når jeg som rytter knoter som verst så tenker jeg ofte at det er jaggu bra Kvikk er så tålmodig av seg. Det hender han misforstår meg litt, men det er jo kun fordi jeg ikke klarer å gi klare nok instrukser. Han gjør så godt han kan, alltid 🥰
Kjemien vår blir bedre og bedre. Nå har vi alltid hatt god kjemi, var derfor jeg kjøpte han

Vi koste oss masse i hallen i dag. Han var på tur med Tone i går. Denne hesten bare gir og gir ❤

Flink, stødig hest

Rideglede

Nå når det er så moro å ri så har jeg handlet litt ting til meg selv. Ny ridebukse, ridehansker og ny hjelm. 

Hjelmen er kjøpt på horze.no det er en VG1, som betyr at det er en godkjent hjelm, Horze Solara ridehjelm. 
Ridebuksen og Ridehanskene er kjøpt på Lillestrøm hest og hund. De har også en nettbutikk som heter KS Hestesport. Utrolig bra service. De er alltid behjelpelig. Ridebuksen, av merke Montar modell Emily med fullgrip er bare en av de beste buksene jeg har ridd i. Ridehanskene ble selvfølgelig et par Roeckl Vesta Sommerhanske. Jeg har ikke brukt et annet merke de siste årene. 

Dersom du bor på Romerike, i Oslo eller i området så ta turen til Skedsmokorset og Lillestrøm Hest og Hund aka KS Hestesport. Du kommer ikke til å angre på det 😍 Neste innkjøp blir nok en Montar ridebukse til og et par dressurridestøvler. Som selvfølgelig skal kjøpes på KS Hestesport. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fri i går bølle i dag

Dressurhest – Kvikk