in

Egentrening på langfredag

I dag er det selveste langfredag. En perfekt dag for egentrening i dressur. Solen strålte og varmet godt. Red i en kortermet topp i dag. Det er lenge siden det har vært så varmt. Helt nydelig er det nå. Håper våren har kommet for å bli 😊

Egentrening 

Jeg valgte å brukte PS of Sweden settet mitt i dag som er i fargen Merlot. (gammelt bilde 👇) 

PS of Sweden Monogram

Kvikk kler det meste av farger, synes nå jeg da. Ikke at jeg er så veldig objektiv når det gjelder min vakre fjording. 

PS of Sweden Merlot

Vi hadde en herlig økt hvor vi begge ble ganske svette. Jeg rir ganske annerledes nå kontra hva jeg gjorde for noen måneder siden. Før så skrittet jeg rundt 5 minutter før jeg begynte å trave for så å galoppere litt og gjerne da mer på den ene hånden enn den andre, jeg foretrakk venstre hånd.


Nå skritter jeg ca 15 minutter før jeg begynner å trave. Starter alltid å skritte på høyre hånd. Begynner å jobbe han litt på tøylen allerede i skritt før jeg begynner å trave. Volter, serpentiner og skjenkelvikninger i trav før jeg begynner å galoppere. Pleier egentlig å gi meg etter at jeg har galoppert litt.

I dag

I dag galopperte jeg på begge hånd, 6 runder (storvolter) på venstre hånd og 4 runder på høyrehånd, for så å fortsette med øvelser i trav. Kvikk liker godt å galoppere, spesielt om jeg lar han galoppere på litt. Han blir så positiv og frem når vi da traver igjen. Fortsatte derfor med skjenkelvikninger før vi igjen galopperte litt. Når vi da skrittet av etterpå så lurte han fælt på hvorfor han ikke fikk sukkerbit. Jeg må huske å ha det i lomma slik at han kan få en velfortjent godbit etter endt økt. 

Kvikk vil ha sukkerbit etter egentrening I dag måtte jeg ta en liten “egentrening selfie” 👇

Egentrening selfie

Etter økten i hallen tok Heidi, Pernille og Donnalita oss med på en liten tur. Vi rei først rundt ridehuset før vi rei rundt gården og stallen, for dere som ikke har vært der så er det nok litt vanskelig å forestille seg hvordan denne turen var 😆 

Etter å ha kommet inn i stallen, salet av Kvikk og gitt han litt høy fikk han en velfortjent godbit. En godt moden pære, noe han liker veldig godt. 
Gleder meg masse til å ri i morgen ❤ Er så glad jeg ikke solgte han sist sommer😍

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Deilig med noen fridager

Påskegult på dagens dressurtrenig