in

Påskegult på dagens dressurtrenig

Når man skal ha dressurtrening på selveste påskeaften, ja da må det bli i påskegult. Jeg fikk et fint påskegult Anki-sett av Pernille for bare noen uker siden. Så i dag ble det påskegult dressursett av merket Anki. 

Dressurtrening

Vi ble jaggu gode og svette i dag også vi. Jeg var litt redd han skulle ha litt lite energi i dag i og med at vi hadde en god økt i går også. 
Nei da, han var fremad og arbeidsom han 🥰 Vi varmet opp godt i skritt og trav før dressurtimen. Virket som om han var klar over at vi skulle ha time slik som han jobbet i dag😃

På timen i dag jobbet vi mye i trav før vi startet med bakdelsvendinger. Jeg har aldri gjort dette før, men det var tydelig at Kvikk kunne dette fra før. Så bare piloten får lært seg det så blir dett nok bra. 

Vi galopperte mye på timen i dag. Storvolte, langside, 12 meters volter, diagonal og kontragalopp. Mye mer kontragalopp enn tidligere. Morsom, motiverende og bare herlig time. Gleder meg masse til videre progresjon og masse til neste time for verdens beste instruktør ❤

Fin i påskegult dressursett

Kvikk fin i påskegult

Nå som det har begynt å spire og gro så får Kvikk gresse etter endt økt. Han koser seg godt da. Jeg glemmer jo å ta med meg godbiter ned i hallen hele tiden så litt må han få litt gress for tort og svie 🤣

Fineste Kvikk etter dressurtrening

Påskeaften

I dag fikk jeg somla meg til å få på dekoren på stevneskapet mitt. Denne dekoren er det ganske lenge siden jeg bestilte. Dekoren er navnet til Kvikk og meg, samt av dressurdamen. Det ble da bra til slutt 🙂

Hold hodet kaldt, hjertet varmt og vask hendene ❤ Og ikke minst hold deg hjemme!

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Egentrening på langfredag

Kvikk måtte få fri