in

Julebord på Wallmans salonger

Midt oppe i eksamensforberedelsene skulle jobben ha julebord. Denne gangen på Wallmans. I og med at det denne gangen kun var snakk om en kveld så ble jeg med. Tanken var å ta det med ro slik at jeg kunne bruke hele lørdag og søndag til å gjøre gamle eksamensoppgaver. Tanken var god den..

Vi startet med en bitteliten førfest mens vi fikset oss litt etter jobb før vi tok taxi til Wallmans. Jeg gledet meg veldig, var på julebord på Wallmans i 2006. Har alltid hatt lyst til å reise tilbake.

show-pa-wallmans

Showet og ja hele stedet var fantastisk. Servitørene var en del av showet. Synge og danse kunne de alle sammen. Jeg tror alle koste seg veldig. Vi fikk servert rikelig med drikke og en fire-retters middag. Maten var helt super. Vi fikk god tid mellom rettene. Må si hele kvelden var vellykket.

dinner-and-a-show-pa-wallmans

Problemet er vel at når man har det moro og stemningen er høy så blir kvelden ikke så rolig like vel. Planen var at når showet var ferdig skulle jeg reise hjem. Showet var ferdig rundt 22:30, men kvelden var ikke ferdig da. Vi flyttet oss bort til sofagruppen før vi etterhvert tok turen ut på byen.

Klokken ble ikke så mye før jeg ble hentet, men mye mer enn som planen var. Jeg ble hentet 01:15, tror det var akkurat passe tid å bli hentet på. Jeg sovnet så å si med en gang jeg satt meg i bilen på vei hjem. Og sovnet med en gang jeg kom inn døren hjemme.

Jeg ønsker meg tilbake allerede nå så jeg håper på julebord på Wallmans neste år også. Krysser fingrene for at det neste gang ikke blir midt oppe i eksamensforberedelser.

 

Takk for at du leste bloggen min. Nå er det natta her. Siste innspurt i morgen, eksamen på tirsdag.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En fantastisk fin dag – Hengerlappen

Kvikk fikk Kolikk – måtte opereres