in

Fire år siden Kvikk ble min

Det er nå fire år siden Kvikk ble min. 01.03.2016 var min lykkedag. Det har vært mange oppturer og nedturer, sykdom og bekymring.
Jeg har egentlig aldri angret på at jeg kjøpte Kvikk, det var noe jeg visste jeg måtte gjøre. Han var til salgs og jeg kunne bare ikke la han gå fra meg. 

Fire år som eier av Kvikk

Han er en fantastisk fin fjording med en helt enestående personlighet. Om han er glad og koser seg så smiler han. Om han er sur så viser han det. Dersom jeg er stressa og nervøs, slik som for eksempel før en ridetime, så tuller han med meg for å få meg avslappet og glad. 
Det var en gang som han tulla og bølla så fælt at jeg ble skikkelig sur på han. Jeg var allerede stressa og sent ute til en ridetime så jeg trengte ikke at han drev slik. Mannen min tok bilde av oss den gang. Man ser tydelig at jeg er stressa og en smule sur, mens Kvikk utstråler kjærlighet. Jeg fikk da ganske så dårlig samvittighet.

Lykken er en fjording som du

Kvikk blir snart 18 år, men det er ingenting som tyder på at han begynner å bli godt voksen. Han gir 110% så lenge rytter er på jobb. 
Etter flere uker med ridenekt pga rygg og bekken, samt at jeg har ligget rett ut med influensa er det så godt å få kommet igang igjen. Jeg orker nå å ri 30-50 minutter uten at jeg merker det noe nevneverdig i rygg og bekken. 
Jeg har hatt min første ridetime på kjempelenge. Det gikk sånn tålig bra. Konsentrerte oss om sits og overganger. Blir å pirke sits fremover også. Jeg tenker at om sitsen blir bedre så blir alt bedre 😉

Jeg skal ri for Gunn igjen i morgen. Nå som jeg har vært hesteeier i fire år så håper jeg vi skal nå våre mål snart. Vi har ikke så store mål Kvikk og meg, men vi skal ut å starte mer og kose oss masse sammen, både i hallen, på treninger og ute i det fri. Håper vi skal få til en dressurtime i uken fremover. For å nå våre mål må vi trene masse 😍

Tolleren Håkki har blitt skikkelig stallgutt

Håkki har begynt å bli en skikkelig stallhund. Han trives godt i stallen og synes hestene blir mer og mer spennende. Jeg er heldig som har to så fine firbeinte gutter i livet mitt ❤
Og jeg er hvertfall heldig som har en så fin og god mann som støtter meg og er der for meg uansett ❤ 

Størst av alt er kjærligheten

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Videoblogg – vlogg

Fjordhest