in ,

Leietur på Kvikk i dag

Leietur med en fjording

Da jeg våknet ganske sliten i hodet og kropp i dag så ble det ikke noe ridning, kun en leietur. Det ble en fin og koselig leietur i skritt og trav, men dagen i dag startet ikke i stallen 😅

Morgenkos

Jeg våkner alltid tidlig, alt for tidlig til at vi faktisk har ferie 🙄 I dag stod jeg opp før halv åtte. En tur ut med Håkki mens kaffen ble traktet og hans mat ble bløtet. Når kaffen var klar og Håkki hadde spist frokosten sin var det på tide med litt kos. 

Morgenkos med Håkki

Håkki er så kosete for tiden og kaffen var meget god 🥰 Hyggelig med litt kvalitetstid med de tobeinte og firbeinte her hjemme før stallen. 

Kos på Stall Jegersberg

Stallarbeidet ble gjort unna i en fart. I og meg at jeg ikke orket å ri i dag så ble det en leietur med en lydbok av Sagaen om Isfolket på øret. 

Sliten ekvipasje på leietur

Vi gikk og travet/jogget om hverandre. Kvikk tuslet nysgjerrig, våken og fornøyd med toppede ører. Han travet ved min side uten å prøve å løpe fra meg. Denne hesten er bare helt fantastisk fin. Jeg får ikke beskrevet hvor heldige vi er med våre to fine rødlige pelsbarn. 

Først starte vi med å gå igjennom nabogården. Der er det også en del hester som hilser høflig på oss når vi går eller rir forbi. 

Koselig leietur med Kvikk

Det er så herlig å se hvordan ørene til Kvikk beveger seg når vi er på tur. Han beveger ørene etter lyden, men som oftest gikk han med toppede ører. Toppede ører er en indikasjon på at han hygger seg 💙

Leietur med toppede ører

Det er en del fluer så jeg lot han ha på fluemasken. Fluene kan være ganske så irriterende, spesielt når de setter seg i/på/rundt øyner. Når vi gikk forbi Nes Camping så tittet han nysgjerrig bort på alle campingvognene, først med høyt hodet før han senket hodet og tuslet videre. 

Leietur – turkamerat

Kvikk er virkelig staselig når han står og inntar seg omgivelsene. Ser ut som om han virkelig nyter ferien sin 🥰 Varmer virkelig mammahjertet mitt 🥰

Fineste fjordingen på leietur

Kvikk er virkelig en fin turkamerat, både turkamerat på hesteryggen og på leietur. Det blir en leietur til i dag, da med alle fire. Håkki har begynt å bli en godt voksen hund som ikke orker like mye lenger så derfor ble det kun Kvikk og jeg som var på leietur tidligere i dag. Det ble en god leietur med trav og skritt på Kvikk og meg i dag. 

Vi møtte på flere mennesker i skogen som syntes det var hyggelig å se en hest. De stoppet for å si hei. Roste Kvikk fordi han var fin og noen syntes det var koselig å se en norsk rase 🥰

Leietur med fjording

Bildet nedenfor er fra en leietur tidligere denne uken 😍 Denne kan du lese om HER

Kveldstur med mannen, hest og hund

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kvikk og Håkki

Kos på Jeløy – Moss

Stigende selvtillit på hesteryggen

Stigende selvtillit på hesteryggen