in

Quality Hotel Fredrikstad

Er ikke så lenge siden vi var på en liten “get away”, Omakase Oslo, men når min kjære mann spør om jeg ikke vil ta en tur til Quality Hotel Fredrikstad så sier jeg ikke nei takk til det 😉

Min kjære mann var på julebord i Fredrikstad i går. Han booket like greit rom på Quality Hotel Fredrikstad for hele helgen. Så i dag stod jeg tidlig opp for å gjøre meg ferdig i stallen tidlig før jeg tok toget til Fredrikstad. 
Jeg trodde togturen kom til å bli kjedelig da jeg glemte å ta med meg noe form for headsett. 
Togturen gikk fint. Det var varmt og godt på toget. Tankene fløy avgårde mens fin norsk natur vises ut gjennom vinduet 😍 

Min kjære møtte meg på togstasjonen. Må si han var i usedvanlig fin form til å ha vært på julebord og da med 9 andre menn. 

Hotellrommet på Quality Hotel Fredrikstad var ganske fint. Godt og varmt i rommet, og det var varmekabler på badet. I og med at jeg elsker badekar så har mannen min begynt å legge inn det som et ønske når han booker rom. De to siste gangene vi har vært på hotell har vi også fått badekar. 

Quality Hotel Fredrikstad

Quality Hotel Fredrikstad

Nå når julebordsesongen har begynt så bør man bestille bord på forhånd dersom man skal håpe på å spise ute, men i og med at det var litt usikkert om hvor bra form man er etter et julebord bestilte vi ikke bord på forhånd. Når vi da i dag skulle bestille bord, var da alt selvfølgelig fullbooket. Litt kjedelig, men det løste seg jo selvsagt likevel. Det var ledig bord her på hotellet, men menyen var satt. Helt okay for oss 😉
Forrett: And og grønnsaker.
Hovedrett: Juletallerken med ribbe, medisterpølse, potet, grønnsaker, rødkål og surkål.
Dessert: Karamellpudding med karamellsaus og pisket krem.

Middag på Quality Hotel Fredrikstad

Middagen var helt perfekt. Jeg gleder meg sånn til julen og nå fikk jeg en smakebit 💕

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Mentalitetstrening

Sprekere hest

Vinter i Norge