in

Kvikk trives på Stall Uller

Det er så idyllisk på Stall Uller. Grønne fine enger, det er rett og slett himmelsk. Vi trives på Stall Uller begge to. Å reise til stallen er det samme som å reise til en helt annen verden. Det er virkelig en fryd å være der. Det er forresten ledig stallplass på Stall Uller så ikke nøl med å ta kontakt om du vil flytte på deg 😎 Kvikk og jeg trives på Stall Uller. Jeg trodde egentlig ikke han ville trives andre steder enn stallen han stod på i over 13 år, men det gjør han. Han koser seg utrolig mye.

VI trives på Stall Uller

Vi trener og koser oss masse. Nå går det virkelig fremover. Jeg er så glad for at jeg valgte å beholde Kvikk. Gleder meg over hvert minutt med fjordhesten min 💖🐴💖

Nå skal vi trene masse, både hjemme og borte. Viktig å reise ut på treninger slik at jeg blir vandt med å dra ut. Så kanskje det ikke blir så skummelt å reise på stevner. Vurderer å begynne på scratch igjen og melde meg på LC dressurstevner. Kan nok være greit å la LB være for nå, vi mangler en del på “formen” for å kunne starte i LB. 

Jeg er også utrolig heldig som har en mann som støtter meg og er der for meg når jeg trenger han som mest. Sammen er vi dynamitt. Vi er også heldige som har herlige Håkki 💕 Det var bare flaks at han endte opp i livet vårt. Tusen takk til pappa for det 😊

Deilig når livet smiler ❤ 

Håper på mange flere år sammen med de firbeinte. Kvikk er 17 år og Håkki er 9 år. Faren til Kvikk ble hele 26 og levetiden på tollerne er rundt 14 år så krysser fingre og tær for mange gode år til. 

Vi har så smått begynt nedtelling til ferien. Greit å vente med å ta ferie til alle andre er tilbake til vanlig hverdag 😂 Tror vi har klart å finne en ferie som passer oss begge veldig. Litt rundt å utforske, samtidig som vi kan sole oss og ta livet med ro. 

Takk for at du leste bloggen min. Jeg skal prøve å blogge litt mer fremover. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Livet med hest smiler

Fjordinger er fine dressurhester