in

Kvikk har reist på sommerbeite

Le skurDa har Kvikk reist på sommerbeite. Han trenger sommerferie han som alle andre. 4 uker på sommerbeite sammen med andre hester ute i det blå. Hestene har fritt tilgang på masse mat, de har tilgang på friskt vann og le i form av skur. De har flere skur de kan søke ly i og flere beiter de kan løpe og kose seg på. 

For meg er alt nytt litt skremmende, jeg har ikke vært hesteeier så lenge.  Jeg gruet meg til å sette han på beite, redd han skal bli syk igjen. Konfererte med Bjerke Dyrehospital på forhånd som sa at så lenge han ble tilvent gress så skulle dette ikke være noe problem. Han ble tilvent gress med litt gress hver dag og i litt lengre periode av gangen. Den siste perioden har han stått 3-4 timer på gress hver dag uten at det har vært et problem.
Selv om Bjerke Dyrehospital sa at Kvikk kunne reise på sommerbeite var jeg fortsatt litt urolig. Jeg reiser utenlands i 2 uker og får ikke sjekket han hele tiden. Jeg kom i snakk med ei av jentene som innimellom rir på dressurtreningen da på timen etter meg på torsdager. Hun hadde store fine beiter og plass til min kjære fjording. Hun sa hun hadde mulighet å se til hestene flere ganger daglig.
Det var akkurat som om en stein ble løftet fra skuldrene mine, jeg visste at Kvikk kom til å være trygg. 

Kvikk ble møtt av to glade hester. 

Kvikk ble møtt av to glade hester. 

Det ble litt klabb og babb i begynnelsen, men det var kun de aller første minuttene. 

 

Kvikk har blitt god venn med Zontana, mens “lille rød” går for seg selv. Om et par uker kommer en hest til så blir det kanskje ikke “tredjehjulet” på vogna.  

Kvikk første kvelden på sommerbeite

Kvikk første kvelden på sommerbeite

Etter hva jeg kan se koser Kvikk seg på sommerbeite. Etter dette halve året fortjener han virkelig en ferie. Når han kommer tilbake til stallen etter sommerbeite skal vi igang med både dressurtrening, sprangtrening og tømmekjøring. 

Kvikk tar livet med ro og ønsker alle en riktig god sommer. 

Takk for at du leste bloggen min.

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

10 års bryllupsdag

Ferie – alt nå