in

Hestebilen er i boks

Endelig er hestebilen i boks. Er man hestejente trenger man er god hestebil også. Det å dra hestehenger med en Mitsubishi Outlander PHEV er ikke akkurat optimalt. Vi var veldig fornøyde med Outlanderen foruten det å trekke en lastet hestehenger så jeg har lenge gått å tenkt på å skaffe meg en skikkelig trekkbil. Jeg kjøpte jo en pickup for et år siden, men da av en bilforhandler som ikke hadde helt rent mel i posen. Det var mye frem og tilbake med feil og mangler. Til slutt ble de faktisk slått konkurs. Det var ikke så mye igjen å gjøre da enn å selge bilen.

Min første trekkbil som viste seg å være katta i sekken

Når vi leverte Outlanderen til service og når vi hentet den igjen så stod storebroren Pajero der utstilt rett ved resepsjonen. Jeg følte at den rett og slett ropte på meg. Den var så lekker der den stod i fargen Diamond Black Mica. Vi reiste da hjem med Outlanderen vår, men mine tanker var hos Pajeroen.

Vi hadde snakket litt med han som leverte ut Outlanderen vår igjen etter servicen om denne Pajeroen. Vi nevnte da at vi ikke var så lystne på å kjøpe en helt ny bil enda en gang da de taper seg ganske raskt i pris. Han fortalte da om en 2016 modell som de hadde inne til salgs. Jo mer jeg tenkte på denne jo mer lysten på å bytte bil fikk jeg, vi begge fikk det.

Det ble slik at vi bestemte oss for å bestille prøvekjøring, men vi fikk da beskjed om at denne da nettopp var blitt solgt. Selgeren som tok kontakt med meg fortalte at de hadde jo den sorte inne, samt at de skulle ventet en bruktbil på vei inn. Vi fant ut at vi da skulle prøvekjøre den som var på vei inn. Dette var da en 2013 modell Pajero. Vi prøvekjørte den, men fant ut at denne var for tung og firkantet. Før vi dro derfra ble vi stående å se på den vi egentlig hadde mest lyst på. Litt dumt egentlig for nå luktet bilselgeren et salg 🙂

Han fortalte at han hadde en så å si lik bil vi kunne prøvekjøre om vi ville. Den i resepsjonen stod litt kronglete til slik at vi ikke kunne prøve denne på dette tidspunktet. Veldig dumt å prøve den bilen. Dette var virkelig bilen for meg. Vi prøvde den begge to. Akkurat slik selgeren hadde håpet og regnet med så var vi solgt. Kjøpskontrakt ble inngått med vår Outlander i innbytte.

Hestebilen, Mitsubishi Pajero.
Stilig bil

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Da var vinterdekka på plass

Klubbstevne i dressur i romjulen