in

Roadtrip Trondheim

I går drev jeg å sjekket telefonabonnementet mitt. Har hørt så mye om Roam like Home og måtte sjekke om dette var noe Telenor Djuice kunne tilby. Nei det kunne de ikke så da tok jeg kontakt med Telia som kunne tilby meg det samme som jeg hadde hos Telenor pluss at jeg fikk Roam Like Home. Valget ble ganske enkelt, bytte til Telia. Problemet er bare at om jeg skulle gjøre dette over nett så tok det +- 1 uke, helt ærlig så har jeg ikke tid til det. Ble enig med kundesenteret til Telia at jeg skulle reise til nærmeste butikk for da fikk jeg nytt simkort med en gang. Så kom neste problem, vi er i Hodalen og nærmeste Telia butikk er i Trondheim. Roadtrip. 🙂

Vi stod opp 07:30, satt oss i bilen for en liten tur Trondheim på litt over 20 mil. Og dette kun for å bytte mobiltelefonabonnent. Vi brukte ca 3 timer med et stopp før vi kom fram til City Syd. Rett innenfor hovedinngangen lå butikken til Telia. Servicen til de i butikken var like bra som de på kundesenteret deres. Trivelige mennesker alle sammen. Jeg fikk nytt simkort og i morgen utpå dagen er alt i orden.

Etter at vi hadde fått ordnet det vi dro til Trondheim for å ordne så tok vi en lunsj hos Jordbærpikene. hamburger til mannen min og en Cæsarsalat til meg. Var ganske god mat.

Lunsj i Trondheim

Vi fikk shoppet litt til mannen min også. En teknisk duppeditt, shorts og en pique t-shirt. Vi var på tur hjem når mannen min sa at “du har ikke vært i Trondheim sentrum da”. Så han snudde bilen og vi satte nesa mot Trondheim sentrum. 🙂 Vi kjørte litt rundt i sentrum før vi parkerte bilen for å gå litt rundt. Vi gikk bort til Nidarosdomen for å se på denne praktfulle kirken. Hvem satt ikke utenfor kirken, jo en av mine gamle venninner. Tror ikke jeg har sett henne på over 10 år. Tenk, reise helt til Trondheim for å se kjentfolk 🙂  Var veldig hyggelig å se henne igjen.

Tok selvfølgelig noen bilder av Nidarosdomen.

Nidarosdomen

Gleder meg til neste utflukt med vår fantastiske gode Mitsubishi Outlander PHEV 2016.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Dronekjøring i stedet

Ayia Napa – bli kjent i området