in

Da var vinterdekka på plass

Nå som vinterdekka er på plass kan vinteren bare komme. Etter gårsdagens dressurtrening for Helene ble det tydelig at jeg må få trent mest mulig for instruktør. For å kunne gjøre dette må jeg nok ta med meg Kvikk ut til andre staller. Uller er nok en av de jeg da drar til, men for å kunne reise rundt på vinteren må vinterdekka på. Så i dag var jeg på Dekkskift.no og hentet nye piggdekk på lettmetallfelger. Vinterdekka står ikke helt i stil med hestehengeren, men de vil nok passe en eventuell ny henger også. 

Vinterdekka

Vinterdekka

Ble ikke så værst 🙂 

Da skal det ikke stå på kjøretøyet i det minste. Nye dekk samt at hengeren er nylig godkjent for tre nye år. Kanskje jeg finner meg noen stevner å delta på i vinter også da 🙂 Jeg har allerede begynt å tenke på nyttårsforsettene mine, eller altså mine mål for 2019. De er ikke få, så jeg får nesten plukke ut de som er viktigst slik at det er mulig å gjennomføre de. Drømmen er jo å starte LA i løpet av 2019, men etter gårsdagens trening så ser ikke det lyst ut akkurat nå. Selvfølgelig om jeg rir dressur for instruktør minimum to ganger i uken så er det vel ikke sikkert at det er så uoppnåelig, men det vil tiden vise. Mulig jeg kjøper lisens slik at jeg kan delta i LA. Med lisensen jeg har nå får jeg kun deltatt opp til og med LB.  

Dressurdrømmen lenge leve 🙂  

 

Skal nok komme meg dit jeg vil i løpet av 2019 🙂 Det skal ikke stå på viljen i det minste. 
 Jeg skal få laget en liten video fra de siste treningene mine. Det er i det minste moro for meg å se hvordan jeg rir. Mye lettere å da se hva jeg bør og må gjøre annerledes. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fineste Eken

Hestebilen er i boks