in

Fineste Eken

Jeg er så heldig som har fineste Eken i livet mitt.  Selv om han nå har blitt en skikkelig ramp og til tider litt furten på boks. Han vil ha godis og frukt når det passer han, ikke når matmor mener han fortjener det. Når jeg kjøpte Kvikk sparket han i boksveggen og boksdøra for å få oppmerksomhet. Han jobbet seg bortover frem til han traff metall. Han har begynt å sparke i boksveggen og døra igjen. Heldigvis sparker han ikke så ofte i metallet lenger. Uansett må jeg få kjøpt noe sparkematter å få på vegg og dør. Fy for et leven.

Fineste Eken

I dag hadde jeg min første ordentlige ridetime etter 3 cortisonsprøyter, hvile og opptrening av skulder. Merker at jeg har mistet mye, føler at jeg var kommet mye lenger tidligere. Jeg skal delta i LB4 innen året er omme. Heldigvis er det noen treninger før den tiden, bare denne uken er det tre treninger. To for min faste instruktør Helene, og en for Maria.
Gleder meg masse til å komme meg dit jeg var og selvsagt videre. Merket at han hadde mye energi og var en smule kvikk i dag. Moro for han å få hele 20×60 bane å jobbe på og ikke bare 20×40 bane. Hadde trodd han skulle bli mer sliten av å måtte jobbe på hele banen, men den gang ei. Må nok finne en lur måte å holde han i en fin balanse på slik at han ikke sprekker av energi noen dager og andre dager ikke orker noe i det hele tatt. Han får fôr i henhold til at han er i opptrening. da i henhold til at han skal legge seg ut med muskler. 

Blir spennende å se prosenten etter stevnet. Ny stevnejakke, nytt kalvekryss og ny stevnebukse er i hus. Ikke det at det kommer an på utstyret. Det som er avgjørende er hvordan jeg rir på stevnet, dersom jeg ikke gjør jobben min så gjør ikke han sin jobb heller 🙂 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Livet går videre

Da var vinterdekka på plass