in

Livet går videre

Uansett hva som skjer i livet, positivt eller negativ, så er en ting sikkert; livet går videre. Det er ikke vits i å dvele ved det negative. Uansett hva livet gir deg er det utrolig viktig å gjøre det beste ut av det. Det er ingen andre som får forandret livet mitt. Mitt nye motto er derfor, smil og vær positiv uansett hva som måtte komme i livet. Livet blir hva man gjør det til selv! 

Livet

Livet

Jeg har bestemt meg for å ta noen grep i livet. Vil tro nøkkelen til et lang og godt liv er kjærlighet, helse og harmoni. Jeg har en kjæreste jeg absolutt ikke kan tenke meg uten, tør påstå at han mener det samme om meg. Vi har en helt fantastisk hund med en personlighet og væremåte som lyser opp hverdagen vår. Vi har en herlig hest også, men han kommer jeg tilbake til straks. Kjæresten og jeg prøver å leve i nuet, seize the day. Jeg må bare bli MYE flinkere til å være litt mer impulsiv. 

Kvikk

Dagens økt med Kvikk

Kvikk har kommet i en periode hvor han oppfører seg som en ramp. Et skikkelig ponnitroll. Bukker på skrittetur, sparker i boksveggen og klyper. Etter at jeg fikk beskjed om at jeg ikke kunne ri pga skulderen har jeg måttet få andre til å ri han og jeg har da vært mindre i stallen. Denne helgen har jeg vært hos han både fredag, lørdag og søndag. Fredag koste vi oss med litt løsgjørende øvelser hvor jeg avsluttet med å ri igjennom LB2. Lørdag ble det litt ekstra stell med blant annet barbering av ører. I dag søndag ble det en økt i ridehallen hvor vi øvde på galoppen, skjenkelvikninger og ri kun med bruk av skjenkler.
Vi har kost oss masse Kvikk og jeg denne helgen. Det er en fantastisk fin fjording jeg har. Må innrømme at det fortsatt er litt uvirkelig at jeg har min egen hest 🙂 

Gleder meg masse til at vi får deltatt på treninger igjen, tror nok det blir en liten stund til. Opptrening først for så å øke ridningen litt og litt.

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Veterinær to dager på rad

Fineste Eken