in ,

En fantastisk ferie er over

Årets ferie har gått veldig fort, men den har vært fantastisk. Vi startet ferien i Kreta. Reiste på vår 11 års bryllupsdag. Ble litt som en ny bryllupsreise. Vi ble jo matforgiftet på vår første bryllupsreise så var litt greit å ta den på nytt 🙂 

Kreta – Platanias

Vi startet som sagt med en tur til Platanias som ligger ved Chaniakysten. Vi bodde på Porto Platanias Village Resort som er et ganske så stort hotell.
Hotellet med hele 199 leiligheter ble bygget i 1989 og total renovert 2015. Må ha med litt “kjedelige” facts også 🙂
Vi ble positivt overasket over rommet. Sengen hadde skikkelig god madrass, stort fint bad, safe og aircondition inkl. Første gangen vi har vært på ferie og safe og aircondition ikke har måtte leies utenom. Platanias er nok et av de fineste stedene vi har vært i på Hellas. For uten å kose oss i Platanias leide vi bil og reiste til Elafonissi. Vi var her for 10 år siden og det var like vakkert der i dag.

Vanskelig å beskrive hvor flott det er her og hvor fint vi hadde det, men mulig denne filmen mannen min har laget vil vise det: 

Du kan også se mitt andre blogginnlegg om denne turen: Platanias. 

Kvikk & Håkki

Fineste HåkkiDet var veldig godt å se de to firbeinte familiemedlemmene igjen etter en uke borte.  Vi kom hjem på natten. Håkki lå å sov søtt når vi kom hjem. Han ble sprudlende glad og ble gledelig med ut på en liten tur før han krøp sammen på sin faste plass på gulvet ved min side av sengen. Han lagde herlige koselyder før han sovnet godt igjen. 

Savnet var tydelig gjensidig så kosete og klengete  han var de neste dagene 🙂 Utrolig hvor mye kjærlighet det er i den lille hunden der. Han er hengiven uansett, vel nå har denne krabaten en liten attitud da. Så om han synes jeg har vært litt mye borte og at han ikke vil at jeg skal reise så viser han det veldig godt.  Han vil egentlig alltid være med meg uansett hvor jeg skal, men i den varmen her blir det veldig vanskelig å ta han med. Det er ikke alltid han kan være med meg inn i stallen og det holder ikke å la vinduer stå åpne, det blir alt for varmt uansett. 

Håkki har nok hatt en liten ferie han også mens vi har vært borte. Han og bestemor har vært alene hjemme og mulig han har fått noen ekstra godbiter som sikkert bestemor syntes han fortjente. 🙂 

Det var godt å komme opp på hesteryggen etter en ukes fri. Det er aldri kjedelig å ri denne hesten, han er en enestående fjording. Jeg har begynt å drømme stort om vår fremtid sammen, men dette kommer jeg tilbake igjen til litt senere i et eget blogginnlegg. Kvikk – ingen over, ingen ved siden av. Hesten i mitt hjerte. 

Hesten i mitt hjerte - ferie

Guns N’ Roses konsert 

Som en avslutning på en fin ferie toppet vi dette med Golden Circle plasser på koserten på Vallahovin 19.07.2018. Kjekt med Golden Circle billetter når det var ca 40 000 tilskuere. Turnéen de er på nå heter foresten “not in this lifetime”. Hvorfor heter den det spør du? Jo, det skal jeg fortelle deg. Axl fikk spørsmål for en del år siden om Guns N’ Roses ikke skulle gjennforenes for en siste turné hvorpå han svarte “not in this lifetime” 🙂

Det var nå 25 år siden de var i Norge sist. Mannen min var på forøvrig på den konserten. Veldig moro at vi fikk oppleve sammen. Vi hadde det veldig hyggelig noe det så ut til at de fleste andre hadde også. De spilte alle de gode gamle sangene. Man merket godt at Axl var “litt mer sliten” i stemmen nå enn han har vært tidligere, men det var fortsatt imponerende. Duff hadde sin vokale solo og Slash en del gitarsoloer. Imponerende hvor dyktige de er, men du har ikke vært ettertraktet i over 30 år for ingenting. 

Håper de tar en tur tilbake til Norge igjen om kort tid, om ikke så må vi vurdere å reise utenlands for å se de igjen. 

Guns N' Roses konsert 

Vi er allerede i gang med å planlegge neste års ferie, måtte den bli like koselig som årets. Jeg har verdens beste kjæreste og ektemann som gjør livet mitt fullkomment. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Platanias – Hellas

Crazy dag hos frisøren