in

Platanias – Hellas

Da var det endelig ferie på oss. Vi har vært her i Platanias i to dager nå. Redd denne uken kommer til å gå veldig fort. Vi skal kun være her en uke. Det ble kun to uker sammenhengende ferie på oss i sommer da vi begge har startet i nye jobber. Veldig spennende i ny jobb, kjenner jeg savner jobben og kollegene mine. Før jeg vet ordet av det så er jeg tilbake igjen på jobb. 

Her er det varmt og godt. Hotellet er et av de finere vi har vært på i “syden”. Frokost og middagsbufeten er også noe av det bedre. Det er så mye utvalg både til frokost og middag . Jeg er super-happy hvertfall. Servicen er også veldig bra her, med et lite unntak til frokosten i dag. Her er det slik at de kommer til bordet for å spør om du vil ha kaffe. Sier du ja så setter de igjen en kanne med kaffe og en fløte. I dag kom det ingen og vi måtte spør to ganger før vi fikk denne kaffen. 

Frokost i Platanias

Dessertbordet bugner over av fristelser så jeg må innrømme at jeg er overlykkelig. Sommerkroppen 2019 starter ikke før første september 🙂 

Blondinebloggeren liker søtsaker

Lørdagen 07.07.2018 hadde vi 11 års bryllupsdag. Det er ikke bare bare det. Vi feiret ikke noe så vi tok det igjen søndagen. Da var vi ute på en kvelds-gåtur og vi fant oss en koselig liten bar som serverte kalde fristelser. 

strawberry daiquiri

 

Til lunsj her i Platanias har vi nå vært på en koselig liten restaurant rett borte i gata her. De har en super digg gyros i pita noe som da kommer til å bli min faste rett til lunsj. Hmm kom nettopp på at jeg ikke har spist gresk salat enda så lunsjen i morgen må nok bli litt annerledes. 

Gyros i Pita

 

Her er en oppsummering min kjære mann har laget: 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ikke alltid like lett

En fantastisk ferie er over