in

Queen og Adam Lambert

Vi var på konsert søndag 17.06.18. Denne gang på Telenor Arena hvor Queen og Adam Lambert skulle opptre. Jeg var virkelig skeptisk til å reise til Telenor Arena. Har ikke hørt noe positivt om stedet. Dårlig lyd.. alt for stort.. osv. Vi bestilte derfor Golden Circkel billetter så vi var sikre på å komme et godt stykke frem.

Som vanlig overnattet vi da på hotell i Oslo. Denne gangen Comfort Hotell Østbanehallen. Helt nøkternt rom. Digger “kunst veggen” deres. (Måtte en liten “speilselfie” til også da)

Comfort Hotell Østbanehallen

Vi spiste på Olivia Østbanehallen før konserten. En koselig italiensk restaurant. Mannen min bestilte risotto alla milanese con Scampi, mens jeg tok en pizza prosciutto di parma. Bestilte også hvitløksmarinerte oliven. Alt var veldig godt.

Oliva Østbanehallen

Queen og Adam Lambert

For en konsert, for et show, for en opplevelse. Som sagt var det litt nedtur at det skulle være på Telenor Arena, men med 18 000 mennesker så er det vel ikke så mange andre steder det kunne vært. Om du får mulighet til å oppleve en konsert med Queen og Adam Lambert så gå på den. Du vil ikke angre. Det at det er Adam Lambert som synger sangene tenker man ikke så mye over. Dette er en fantastisk tributt til Freddie Mercury. Slik som Freddie Mercury sang selv: ” The show must go on”. Når Brian May sang «Love Of My Life» ute på scenetungen dukket Freddie selv opp på videoskjermen for å runde den av. Jeg som hadde klart å holde tårene tilbake så langt i konserten klarte ikke dette lenger. Tror de fleste felte en tåre eller to når Freddie dukket opp. Han har vært død i snart 27 år nå, men det føltes som om han var på scenen og fikk den største applausen.

Queen og Adam Lambert

Queen og Adam Lambert

Takk for at du leste bloggen min.

Husk å like blondinebloggen på Facebook da blir jeg veldig glad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ikke akkurat etter planen

Sommeridyll