in

Ikke alltid like lett

Det er ikke alltid like lett å trene på egenhånd. Det er ikke like lett å få til det jeg gjør på dressurtreningene, ikke på sprangtreningene heller. Håper virkelig at jeg kommer dit snart hvor jeg kan få til mer på egenhånd. For å kunne se hva jeg gjør “feil” så synes jeg det er greiest å bli filmet.
Kvikk skyver ut høyre skulder og jeg jobber med å få den inn. Det er ganske slitsomt og han blir litt irritert til tider. Det er fortsatt veldig moro og ikke minst lærerikt.
Selv med denne varmen jobber Kvikk godt og smiler masse. Han må være en av de letteste hestene som finnes. Alltid blid og fornøyd, ihvertfall mesteparten av tiden. Han blir litt irritert når han ikke får lov å bruke de gamle triksene han alltid brukte i rideskolen. Det er nok ganske uvant for han å måtte jobbe riktig, og spesielt når jeg ikke gir meg så blir han litt sur. Han glemmer fort og blir den søteste fjordingen igjen ganske så fort.

Som jeg nevnte så er det ikke lett å ri på egenhånd. Jeg klarer ikke helt å bedømme ridningen min selv eller om jeg får til det jeg gjør på time for instruktøren min. Øvelse gjør mester sies det så jeg skal ikke gi meg. Ta gjerne en titt på treningen og kom gjerne med en tilbakemelding. 🙂 

Denne uken har Kvikk foreløpig kun hatt fri tirsdagen. Vi har hatt masse løsgjørende treninger og han har “prustet” godt. I dag koste vi oss litt ekstra da det var siste dag i stallen før en liten ferie. Jeg var tidlig i stallen for litt ekstra kvalitetstid. Møkket og ordnet maten hans. Etter en fin økt fikk han lov å gresse litt. Kløver er vist veldig godt. 

Like lett

 

Jeg kommer til å savne dyra mine når vi nå reiser bort, men veldig godt å vite at mamma passer fineste Håkki og at Sandra passer Kvikk. Jeg ønsker meg en hytte med beite slik at vi kan ta ALLE med oss på ferie 🙂 

Fin i rød

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Sommeridyll

Platanias – Hellas