in

På tide med en oppdatering

Nå er det lenge siden jeg har skrevet et ordentlig blogginnlegg. Så her kommer en oppdatering som er langt over tiden sin. Det har skjedd så mye i det siste. Det er jo meningen at en oppdatering skal komme fortløpende, men med eksamen og alt annet er det bloggen som har kommet i siste rekke. Så en oppdatering …

De siste ukene har gått med til eksamenlesning, synes ikke jeg har gjort noe annet enn å studere. Denne uken har det gått i gamle eksamensoppgaver. Jeg var så nervøs for eksamen og var sikker på at jeg kom til å få ting jeg ikke kom til å huske. Mye formler og mye å huske. Må si eksamen gikk overraskende bra, men svaret på hvordan det gikk får jeg senest om 17 virkedager fra i dag. Det vil si senest 20. juni. Grugleder meg. 🙂 Har bestemt meg for at dette ikke er noe å uroe seg for og svaret kommer når det kommer. Ikke mye vits å ta sorgene på forskudd, dessuten har jeg en liten “god” følelse. Uansett så er mitt første kurs på BI over, forhåpentligvis ikke noe mer Grunnleggende Bedriftsøkonomi (såfremst jeg står på eksamen da). Dette faget/kurset er en del av Grunnutdanning i ledelse. Mangler situasjonsbestemt ledelse, personalledelse og Logistikk og markedsføringskanaler. Vurderer å starte på situasjonsbestemt ledelse som starter opp til høsten. Alt er mulig i fremtiden.

Håper du hadde en fin 17. mai feiring. Jeg fikk brukt Romeriksbunaden min for første gang på 17. mai. Brukt den 2 ganger totalt. Det ble varmt og godt det. Skal absolutt ikke klage over at det var fint vær, pleier ikke å være det på 17. mai akkurat. Gikk først i tog sammen med familien. Mamma med samboer, pappa med kone, bror med samboer og mine 2 nevøer. Spiste kaker og drakk kaffe på skolen til gutta før turen dro hjem til meg for å grille. Hjemme ventet mannen min som måtte benytte anledningen til å studere, snart “eksamen” for han også. Han skal levere inn en 20 sider lang prosjektoppgave, da 20 sider netto. Det å ha hele familien samlet var veldig hyggelig og innen kort tid er vi samlet igjen.

Jeg falt jo av Kvikk 5. mai fordi han skvatt. Denne gangen satt jeg meg opp å red videre uten problem. Nå er det av flere forskjellige grunner 2 uker siden jeg red sist. Jeg merket i dag på dressurtimen at JEG var skvetten, jeg var redd noe skulle skje slik at han skvatt. Jeg kjente det knøt seg i magen så jeg fortalte rideinstruktøren hvordan jeg følte det. Hun er bare enestående og forståelsesfull. Vi jobbet med problemene alle tre; hun, Kvikk og jeg. Igjen en fantastisk time. Red program og jobbet med grunntempo. Til søndag er det treningsstevne i dressur. Gleder meg masse.

Avslutter med et bilde av en av mine favoritter

Forside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hinoki Sushi og Grill – japansk restaurant

Fantastisk helg, mandag i morgen