in

Stevnedebut og treninger – videoer

Stevnedebut med Eken i LC2I dag hadde vi stevnedebut i LC2. I over et år nå har jeg ridd LC1, jeg har faktisk tenkt at det å lære et nytt program kom til å bli vanskelig og at det er et under at jeg har klart å lære meg et program i det hele tatt. Før jeg kommer til stevne så har jeg lyst til å fortelle litt om veien til akkurat dette stevnet. Jeg har så mange fine og flinke folk rundt meg. De motiverer og støtter. Jeg har tre flotte trenere, en fantastisk mann, en fin familie og mange flinke hyggelige mennesker rundt meg på stallen og ellers. 

Jeg begynte å titte på programmet søndag kveld, 04.03.18, red det for første gang på privarttimen i dressur mandagen. Må si det gikk mye bedre enn jeg ville trodd. Helene filmet meg også litt på slutten av timen etter programridningen. Moro å se fremgang 🙂 Med tanke på hvor langt vi Kvikk og jeg har kommet etter at jeg begynte å ri for Maria, Helene og Elise så gleder jeg meg til å se hva fremtiden byr på. 

Dressurtrening for Helene mandag 05.03.18

Jeg valgte å avslutte sprangtreningen onsdag noe tidligere for å ri igjennom programmet en gang. Greit å kombinere sprang og dressur 🙂 Jeg klarte da å glemme programmet og blande inn LC1. Heldigvis kom Maria til stallen fredagen før stevnet så det ble en god treningsøkt hvor vi avsluttet med å ri igjennom programmet først en gang uten at hun sa så mye og en gang hvor hun kommenterte og rettet. Hun sa at traven min er bedre enn galoppen, det har den ikke vært tidligere så det var jo ganske bra. Hun lurte også på om jeg røyker, men jeg sluttet for litt over 5 år siden så hun la den ballen død omgående. Hun sa jeg har dårlig ridekondis og må begynne å jobbe mer med galoppen. Galoppere aktivt og i en lengre periode. Maria kommer tilbake 6. april så jeg skal prøve å gjøre mitt beste for å få bedre ridekondisjon. 

Trening for Maria 09.03.18

Jeg var litt redd Kvikk skulle være sliten i dag på stevnet, men den gang ei. Han var kvikk og rask på oppvarmingen. Han er en fjording som liker å jobbe og koser seg masse med det. Denne uken har jeg deltatt på tre treninger og et stevne så i morgen blir det nok en litt lettere trening for Helene. 

Uansett da så syntes jeg klubbstevnet gikk ganske bra, red inn til en grei 2. plass med 65,39 %. Ikke helt fornøyd, men merket denne gangen hvor jeg kunne fått opp prosenten. Kvikk gjorde akkurat den jobben jeg ba om 🙂 Når jeg tenker meg om så var vel ikke den prosenten så mye å være skuffet over, men det hadde vært moro å komme på 1. plass og få premien 🙂 I denne klassen var det også kun 1 premiert. Vet hva jeg har å jobbe med før neste stevne så får vi se hva prosenten blir da.  Mulig det blir stevnedebut i LB også. 

Her kommer videoen av ridningen. Tusen takk til min kjære mann som blir med meg å filmer.  Og takk til de som har hjulpet meg med å komme meg dit jeg er i dag som rytter. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Stevne Skedsmo Rideklubb

En travel hverdag

Dressurdrømmen