in

En travel hverdag

Stevne Skedsmo Rideklubb

Da jeg kjøpte Kvikk så kjøpte jeg meg en travel hverdag. Misforstå meg rett, jeg elsker livet mitt selv om det til tider er en smule hektisk. Når jeg tenker meg om og ser på de rundt meg så har de fleste det slik. Alle er så veldig travle enten det er med dyr, barn, jobb, fritidsverv ja you name it. Det er litt skremmende at mange ikke har tid til hverandre lenger. Det er så viktig å ta tid til de rundt deg før det er for sent. Jeg for min del jobber med en løsning hvor jeg skal få tid til alt.. Familie, venner, jobb, stallen og meg selv. 

Etter at jeg fikk flexitid og har muligheten til å jobbe 7-15 har jeg fått bedre tid til masse. Når klokken er 17  har jeg fått unna stallarbeidet og kan komme hjem til middag, for så å reise tilbake til stallen senere på kvelden for ridetime. Om jeg kommer hjem klokken 18:00 så har jeg fått unna stallarbeidet og ridningen. Uvant å være hjemme klokken 18 og være ferdig med alt som er. I helgene har jeg nå fôrrytter med unntak av når jeg skal på stevner osv da. Litt godt å ha fri lørdag og søndag, men veldig uvant. 

Kvikk og jeg koser oss masse med treninger. Føler det går fremover for hver dag nå og drømmen om team dressur føles nærmere. Mulig LB ikke er så langt unna som det har føltes. Nytt stevne neste helg med nytt LC program. Jeg har alltid ridd LC1, denne gangen er det LC2 som står på agendaen. Blir moro å prøve noe nytt, spørs bare om jeg har “gitt” meg god nok tid til å lære det på. 

Kvikk og Tonje på mandagstrening, en travel hverdag

Før stevnet har jeg da noen dager å ri igjennom programmet på. Kvikk virker fornøyd med hvordan jeg har lagt opp hans uke ihvertfall 🙂
Dressurtrening mandag, tur tirsdag, sprang onsdag, egentrening torsdag og fredag, “galopp tur” lørdager og tur/trening søndager. Han pleier også å få en dag fri i uken, kommer litt an på hvilken dag som passer best. Så lenge Kvikk er fornøyd, tro meg han viser godt når han ikke er fornøyd, så er jeg fornøyd. Gleder meg masse til våren og vi kan ha treninger utendørs. 

Bilen min har vært på verksted en god stund nå. Var deilig å få den tilbake synes Håkki, han liker seg best i denne bilen. Den er lettere å hoppe inn i. Nå må jeg bare få tak i et bur som passer slik at han er safe, om jeg ikke går for hundesele da. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ferdig med vinteren!

Stevnedebut og treninger – videoer