in ,

Fortuna dressurcup 2017, cupfinalen

I dag var siste runde i Fortuna dressurcup, selveste cupfinalen. Dagen i dag begynte noe spesielt. Stod opp tidlig for å nyte en kaffe før jeg dro i stallen til klokken 08:00. Gjorde et par småting før jeg skulle finne frem alt utstyret til Kvikk. Jeg låste opp skapet og der så jeg noe som lignet på sukker på det ene skritte-dekkenet. Tok ut dekkenet og der satt det ei litta mus. Jeg skvatt noe veldig og “løp” for å hente noe å fange den meg, kom tilbake med en “Sylvia”. Hun tok på seg hansker, tok ut denne musen og et par til. Var ikke så mye skade skjedd, men en ørehette, en jakke og et leietau var ødelagt og måtte kastes.
Vi måtte ta ut alt i skapet for å finne musen som pilte lenger innover for å gjemme seg. Jo mer vi tok ut jo flere mus kom til syne. Det var i alt 5 mus å telle når alt var tømt. (må få på plass en ny stallkatt). Egentlig rart at de ikke hadde ødelagt mer. Så var det å rydde på plass alt igjen. Alt lå på gulvet og jeg klarte å få kink i ryggen av å bøye meg så mye.  🙄

Så var det å sale opp og varme opp før klasse LC1 startet. Han har vært så fin i det siste og hatt fin fremdrift, men det er alltid noe annet på stevner. Vi koste oss masse sammen og det er det som teller. Jeg følte at vi ga jernet og ble litt skuffet over prosenten, men jeg var litt misfornøyd med deler av programmet så forstår jo det. 

Første rundet i Fortuna Cupen fikk jeg 66,5217 %, les mer HER. I denne runden fikk jeg 63,478 %. Det ble da en 3. plass i første runde, en 5. plass i andre runde da det ble delt 3. plass. Alt i alt i cupen ble det en 3. plass så jeg er ikke så misfornøyd da 🙂 

Mål for neste år er å starte litt stevner utenfor klubben. Er i tenkeboksen og på let etter både konebil og hestehenger. Skulle kanskje vunnet litt i lotto først  😆 

Her er en liten film av stevnet:

Her kommer filmen av hele programmet:

Gleder meg masse til neste stevne. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Trening for Jonas Elvebakk 14.10.17

Vi rømte landet – dro til Puerto Rico