in

Grease – fy flate for et show

Søndag var vi på Chateau Neuf og så på musikalen Grease. Jeg var mildt sagt skeptisk i og med at Grease er en av mine favorittfilmer. Fy flate for et show, for en musikal. For noen mennesker, for noen stemmer, for en koreografi. Her var det virkelig noe for en og enhver. Taran og Starworks har virkelig satt sin egen vri på forestillingen. Grease er jo en “fortelling” fra 50-tallet, denne gangen med en 2018 vri. 

Man så kjente fjes som Øivind Blunck som Vince Fontaine og Hilde Lyrån som Mrs Lynch. For meg mindre kjente som Bjørnar Reime som Danny og Charlotte Brænna som Sandy.
Sonny som i filmen ble spilt av en “salamiluktende lubben italiener” ble nå spilt av Daniel Grindeland, som absolutt ikke var små lubben eller noe som kunne tyde på at han luktet salami. Mari Haugen Smistad spilte en god Rizzo og Håvard Eikeseth spilte Kenickie.

Musikalen varte i 2 1/2 time inkl 15 minutters pause. Tiden gikk veldig fort. Beste musikalen vi noen gang har sett. Tror nesten jeg må reise å se den igjen, jeg skal i det minste se filmen igjen. Jeg har allerede avtalt med mor å se den på vår jentekveld.  Så torsdag blir det koteletter, poteter, surkål og Grease på tv`en. Sikkert litt snop også vil jeg tro. 🙂 

Grease

Takk for at du leste bloggen min, og du ta deg en tur på Chateau Neuf for å se Grease. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Sushi date lørdag – hjem i dag

Ferdig med vinteren!