in

Sushi date lørdag – hjem i dag

Da var siste dagen her i Oslo kommet. Det har vært en super helg, det er bare så synd at den går så fort. Vi hadde sushi date i går lørdag og i dag skal vi på Chateau Neuf for å se Grease. Jeg elsker filmen så jeg gleder meg masse. Blir nok ikke det samme som filmen med John Travolta og Olivia Newton-John, men forventningene er store. 

Sushi date I går var vi å spiste på Sabaki i Karl Johan. Vi bestilte en Rainbow Dragon, en Spicey Laks Urmaki og en Kongekrabbe California. Totalt 24 biter. Mannen min bestilte en Cola og jeg en vann. Regningen kom på 468,00 kroner. Jeg syntes nå prisen var noe stiv. Sushien var ok, ikke spesielt “høydare”, men så bra ut da. Vil trolig ikke gå tilbake en annen gang. Må nok finne er nytt sted for neste Sushi date.  Vet du om et bra Sushi sted her i Oslo så tips meg gjerne 🙂 

Vi bestilte bord for to til klokken 19. Når vi kom ble vi henvist til et lite bord under en trapp. Jeg tenker alltid at om man bestiller bord så skal man få et litt bedre bord, men ikke her i Norge. Er man i sydlige strøk og bestiller bord så er det som oftest pyntet og det er det lille ekstra der. 

Vi gikk 13 km i går. Masse mennesker, mye å se. Anbefaler virkelig alle til å ta en tur til Oslo for å være litt “turist”. Gå litt rundt, se på livet, ta en kaffe, ja bare nyt livet og kos deg. 

Turist i egen by

Dagen i dag startet forresten slik som i går, med en nydelig frokost. Nå skal vi snart pakke sammen, må bare ta en dusj først, ta t-banen til jobben for å sette fra oss bagasjen. SÅ tar vi turen videre til Chateau Neuf for å se Grease.
Søndagsfrokost blondinebloggeren

 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Lørdagskos i byen

Grease – fy flate for et show