in

Deilig ferie i Spania

Må si det er deilig å feriere her i Spania. Det er godt og varmt, 27 grader i bassenget. Folk er hyggelige og serviceinnstilte. Hotellet er bra med unntak av at det ikke er aircondition her noe som gjør det litt vanskelig å sove om natten. Vi har nå vært her i tre hele dager. Første dagen gikk vi ned på stranden og lå der hele dagen. Ikke lenge igjen til eksamen nå så vi har med bøkene for å få lest mest mulig. Forretningsjus er ikke bare bare å lese selv om det er veldig interessant. Boken er på 800 sider og den er tung å lese. Vi fant ut at det beste stedet å ligge når vi skal lese for å få minst mulig forstyrrelser er på verandaen vi har her på hotellet. Den er privat, her har vi det vi trenger for å bli brune og få lest samtidig. Katt har vi også, mat vil den ikke ha kun vann. Denne katten er ganske så velfødd 🙂

Verandaen på Montebello

 

Hotellets basseng er ca 15 meter unna verandaen vår så vi både soler oss og bader. Vi har en riktig så herlig ferie her i Spania. Vi har snakket mye om å få inn en tur til Spania og Gran Canaria, Puerto Rico på senhøsten og en tur til Hellas på sommeren, da til Chaniakysten. Vi må bare få USA ut av systemet først 🙂 

Som jeg nevnte så er det varmt og godt her nede. Fredagen var det utrolig varmt. Man skulle tro at jeg hadde vært ute å løpt på bildet under, men nei jeg har nok kun ligget i solen. Det ble en tur i bassenget etter denne selfien. Denne dagen tok vi turen til El Trebol hvor vi spiste mexikansk. Jeg spiste taco, mens mannen min spiste tapas tallerken. Vi avsluttet med en frozen strawberry daiquiri på Bora Bora som var ganske nedkjølende. 

Varmt i SpaniaVi følte oss litt vågale lørdag morgen så vi valgt eggerøre og bacon denne morgenen. Vi fant ut at maten og servicen var såpass god på El Trebol så vi gikk tilbake dit lørdagskveld. Denne gangen ble det lammekoteletter på meg og Chili Corn Carne på mannen min. Vi delte flamberte pannekaker med is og krem til dessert. 

I går fredag var det overskyet og ganske grei temperatur ute. I dag er det sol og blå himmel, tror dette må være den varmeste dagen hittil.I følge værmeldingen skal det bli litt kjøligere utover uken, men med strålende sol så vil ikke tro vi kommer til å merke så mye til det. Synd ferien snaret er over, men vi har nå enda tre fulle dager før vi må reise hjem til kalde Norge.  

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Vi rømte landet – dro til Puerto Rico

Romerike Hesteklinikk på besøk hos Kvikk