in

Vi rømte landet – dro til Puerto Rico

Frost, regn, grått og trist er ikke helt min greie. Vi rømte derfor landet og tok turen til Puerto Rico Gran Canaria. Vi har vært her en tre-fire ganger tidligere, men aldri på dette hotellet. Venninnen til min mor er alltid på dette hotellet, jeg skjønner godt hvorfor de til stadighet kommer tilbake hit. Leiligheten er koselig, sengen er en av de bedre jeg har opplevd på slike typer ferie. Kjøkkenet er blått slik resten av detaljene i leiligheten er. Servatur Montebello er litt høyere opp i Puerto Rico enn vi pleier å være. Vi har alltid vært helt nede ved beachen.

MontebelloJeg gruet meg til å reise på ferie denne gangen. Søndagen rett før jeg skulle delta på stevnet slo ryggen seg vrang. Mandag morgen måtte mannen min hjelpe meg å kle på meg. Tirsdag reiste jeg hjem tidlig fra jobb grunnet smertene. Jeg fikk smertestillende fra fastlegen min, men de dempet smertene bare litt. Tanken på 5 1/2 timers flytur etterfulgt av 1 times busstur var ikke spesielt fristende. Heldig for meg så sovnet jeg før flyet tok av og sov godt og vel en time. Så ble det servert mat, etter maten så vi en film før jeg sovnet igjen og sov til vi hadde landet. 

Hadde håpet å slippe å ta smertestillende i dag, men den gang ei. Må nok bare være tålmodig og ta tiden til hjelp. Jeg er mye bedre enn jeg var på mandag og takk og lov for det. 🙂 

I går var vi på Pinoccio, en italiensk restaurant, og spiste middag med svigers. Svigers kom hit lørdag. Det blir å møte de til middag hver dag vi er her. Ganske koselig det 🙂 

Min mor er hjemme og passer Håkki, mens Sandra passer Kvikk. Begge to er i veldig gode hender. 🙂 

Dagen i dag startet med frokost på hotellet, frokosten er inkl. egg, bacon, grovbrød, agurk, tomat, ananas, vann og kaffe. Etter frokost var det en tur ned på beachen for å lese til eksamen. Ble ikke så mye lesing som ønsket da det var mye folk og mye å se på. Lese mer i morgen og utover uken. 

Frokost i Puerto Rico

Ryggen er ikke så mye bedre, men det hjelper jo å være her i varmen. Vi har savnet turen hit på senhøsten. Det er veldig godt å komme bort litt når det begynner å bli kaldere og er grått og trist hjemme. 

Vil tro formen våres kommet til å bli bedre her i Puerto Rico med tanke på alle disse trappene vi må gå opp og ned. 

Trappene opp til hotellet

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fortuna dressurcup 2017, cupfinalen

Deilig ferie i Spania