in

Ferie – alt nå

Da var det vår tur til å ha ferie. I og med at vi hadde 10 år bryllupsdag for litt over en uke siden valgte vi 2 uker på et spahotell i Hellas med halv pensjon. Frokost og middag inkludert. Denne ferien er en ny bryllupsreise. Vår opprinnelige bryllupsreise endte opp med sykehusopphold og matforgiftning. Vi hadde den gang 4 fine dager av 14 dager, resten gikk “rett i dass”. 

Når man skal på en ny bryllupsreise så er det viktig å unne seg litt på forhånd. Jeg tok turen til min frisør på La Bonita Strømmen for å freshe meg opp litt. Det lange håret og den lyse fargen trengs litt “tilsyn” innimellom. Siri tok i blekningen i etterveksten før jeg gikk inn til skjønnhetspleieren for farging av vipper, form og farve av bryn. Deilig å slippe tenke på sminke i varmen.
Når vipper og bryn var ferdig bar det rett i vasken for skylling av hår og litt Demicolor. Må ikke glemme den fantastiske hodebunnmassasjen man får mellom hvert eneste produkt som tas i håret. Deilig 🙂
Håret mitt har blitt såpass langt nå at det klippes og formes litt. Det var så tungt og alt like langt så en liten forandring måtte til. Klipte så mye att jeg trodde jeg ikke skulle sitte igjen med noe hår på hodet i det hele tatt.

Fornøyd med feriesveisen

Måtte også en tur innom Kvikk som er på sommerbeite for litt kos og sjekke at han hadde det bra. Ikke det at jeg var i tvil om han blir tatt godt vare på. Han er på førsteklasses ferie sammen med den nye “kjæresten” han. Trykk her for å se hvordan det gikk når han ble sluppet inn i flokken. 

Jeg tok med meg en pære og så reiste jeg, tante Tina og hunden Frøya for å besøke fineste fjordingen på denne jord. Han virket glad for besøk. Stod der i skjulet sammen med Zontana og sov, men kom tuslene mot meg. Han ble veldig glad for pæren, pære er noe av det beste han kan få. Alle unner seg jo litt når man er på ferie. 

Kvikk nyter en pære på ferie

Kvikk nyter en pære på ferie

Drikkepause

Drikkepause

Da har jeg ikke tid til å skrive mer akkurat nå, nå må jeg gjøre meg klar for å reise. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Kvikk har reist på sommerbeite

Fikk feil koffert – krise