in

10 års bryllupsdag

10 års bryllupsdag I dag feirer vi 10 års bryllupsdag. tiden har virkelig gått fort. Vår første bryllupsdag var jo nå nettopp, det samme med bryllupet vårt. Hvor har tiden blitt av? 🙂

Vårt bryllup var i mine øyne et ganske så flott bryllup. Vi fokuserte på det aller viktigste: OSS 🙂
Vi ba nærmeste familie og venner. Vi leide lokale og bestilte mat fra catering. 3- retters middag med laksepatè og blåskjell til forrett, kalvestek med potet og tilbehør, og karamellpudding med krem til dessert. Dressen hans kostet mer en kjolen min, absolutt ikke viktig. Kjolen forelsket jeg meg i første gang jeg så den, når jeg prøvde den var det gjort. Jeg prøvde ingen andre kjoler og tittet ikke på noen andre heller. Når jeg har funnet noe jeg liker godt ser jeg ingen grunn til å lete lenger. 🙂  

Som jeg skrev i fjorårets innlegg 9 års bryllupsdag var det meningen at vi i år på vår 10 års bryllupsdag skulle ha en litt større feiring. Siden vi giftet oss har jeg drømt om å fornye løftene sammen med venner og familie, men tiden går så fort og det å planlegge dette blir satt litt til side. Jeg begynte å planlegge fornyelsen av løftene i fjor. Snakket med frisøren om hår og makeup, begynte å titte i brudemagasiner for en passende kjole. Det ble med det for denne gangen.
Vi trenger ikke fornye løftene våres for å være lykkelige. Vi er lykkelige og forelsket uansett. Kanskje vi velger å fornye løftene våres på 25 års bryllupsdagen vår? Man kan aldri vite. 

10 års bryllupsdag

Med sommerinfluensa som har slått meg ut den siste uken ble ikke årets feiring helt som vi planla den. Spiller ingen rolle hvordan vi planla kvelden, bare vi har hverandre og er sammen spiller det ingen rolle hvor vi er eller hva vi gjør. Vi reiser om litt på en liten “bryllupsreise” det får holde for i år. 🙂 

// Størst av alt er kjærligheten. 

Gleder meg masse til resten av livet vårt sammen. I september feirer vi 19 år som kjærester, tiden går fort i godt selskap. 

Sammen har vi kommet langt, vi har oppnådd mye og satt oss nye mål vi vil oppnå. 

Takk for at du leste bloggen min.

Husk å like blondinebloggen på Facebook, da blir jeg veldig glad. 

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ride n’ dine – hestehelg

Kvikk har reist på sommerbeite