in , ,

Med kjærlighet i sentrum

Denne uken har vært hard, men helgen har vært en helg med kjærlighet i sentrum. Jeg for min del trenger tider hvor man tar vare på hverandre med full fokus på kjærlighet. 

Uken som har vært

Lørdag 01.04.17 startet som vanlig i stallen med stallarbeid og hestekos. En tur i butikken før jeg skulle gå hjem, mannen min hadde bilen denne dagen. Når jeg nærmet meg hjemmet vår kjente jeg det stakk til i korsryggen, tenkte at det gikk over. Kom meg hjem, men havnet rett ut på sofaen. Fant ut at en varm dusj sikkert ville hjelpe på ryggen. Der tok jeg feil. Nå var det nok ikke dusjen som gjorde at jeg ble verre, men den hjalp ikke. I og med at mannen min var borte måtte jeg pent vente til han kom hjem før jeg fikk kledd på meg. Etter dette ble jeg liggende på sofaen resten av denne lørdagen. Søndag gikk jeg krokrygget som om jeg skulle vært 150 år gammel. På søndagskvelden reiste vi på legevakten hvor jeg fikk Pinex Forte og Voltaren. Ble også sykmeldt. Forkjølelsen med feber meldte seg den også så de neste tre dagene ble i største grad tilbragt sovende på sofaen. Var tilbake på jobb igjen torsdag da ryggen var mye bedre. 

Fredag

Fredagen tok vi bussen til jobb da vi skulle på konsert og overnatte på hotell. Rett etter jobb sjekket vi inn på Clarion Collection Hotel Folketeateret. Vi lå på dette hotellet for rundt 11 mnd siden også. Denne gangen fikk vi et mye større rom. Dette rommet var tilrettelagt for rullestolbrukere. Flott rom med stort bad. Vi var veldig fornøyd. Vi skulle jo kun sove her da vi skulle på konsert, denne får dere lese om i neste innlegg. 🙂 

Clarion Collection Hotel Folketeateret

Burger Bar

Etter at vi sjekket inn var det på tide med middag på Burger Bar i Folketeaterpassasjen. Vi bestilte hver vår burger, en pommes frites, en søtpotet fries, en aioli dip og selvfølgelig et par øl. Når man spiser på et sted som heter Burger Bar forventer man at burgeren er god. Burgeren var tørr, smakte og luktet brent. Søtpotet fries’en var kjempe gode.
Det med at det luktet brent hadde ikke noe med at nabobordet faktisk satt fyr på stedet. Det var ei som reiste seg opp litt fort slik at servietten havnet oppå det levende lyset. Gruppen prøvde å slukke det, men ga opp. De syntes det var viktigere å ta frem telefonen og snappe litt. Servitøren slukket brannen med vann uten noe videre dramatikk. 

Burger Bar

Lørdag

Vi bestilte sen utsjekking lørdag da vi denne dagen skulle ut å feire mine svigerforeldres jubileum og ville ikke rekke hjem før vi skulle dit. Vi startet med en deilig hotellfrokost før vi gikk tilbake til rommet for å dusje og fikse oss litt. Var ganske slitne etter kvelden i forveien så det ble en liten høneblund før vi måtte sjekke ut klokken 14. Vi tok turen innom kontoret for å sette igjen litt bagasje da det enda var 4 timer igjen til vi skulle ut å spise med svigerfamilien.

Gikk innom Høøks i Oslo Sentrum for litt shopping. Tømmekjøringstøyler, dressurgjordt og salhåndtak. Jeg har meldt på Kvikk og meg på tømmekjøringskurs så det er greit å kjøpe inn litt utstyr. 🙂

50 års bryllupsdag 

Så var tiden inne for å feire svigermor og svigerfar som akkurat denne lørdagen hadde vært gift i 50 år. Middag på Fratelli Lillestrøm med jubileums paret barna deres og svigerbarna. Koselig kveld. De fleste bestilte Scampi stekt i hvitvin med hvitløk, chili og persille til forrett, untatt meg. Jeg bestilte Gratinerte snegler med hjemmelaget hvitløkssmør og friske urter. Til hovedrett bestilte mannen min Indrefilet av hjort med stekt sopp, tyttebær og kremet viltsaus og jeg bestilte Indrefilet av okse med bearnaisesaus. Til dessert ble det Crème brûlée på mannen min og Husets populære sjokoladefondant med italiensk vaniljeis på meg. 

50 års bryllupsdag, Kjærlighet

Kjærligheten er størst av alt

Hele helgen har vært meget vellykket på alle måter. Masse kjærlighet, latter og god mat. Gleder meg masse til neste konsert og neste hotellovernatting. Det er viktig å ta vare på kjærligheten, spesielt om vi skal kunne feire vår 50 års bryllupsdag. Vi har forøvrig 10 års bryllupsdag til sommeren og 19 års dag til høsten så noe gjør vi riktig. 🙂 Kjærlighet 🙂 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook.

One Comment

Leave a Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Opptrening dag 24 – Kvikk

Tokio Hotel