in

Opptrening dag 24 – Kvikk

I dag har vi kommet til opptrening dag 24, 60 dager igjen. Tiden har gått veldig fort, han stod tross alt 3 mnd før han ble friskmeldt. Nå har vi begynt trene på bøydespor, 30 min arbeidstrav med 5 minutt oppskritt og 10 min nedskritt. Vi orker ikke 30 min arbeidstrav enda så det blir en blanding av lettridning og arbeidstrav enda. 

Opptrening av KvikkSist torsdag red vi for instruktør igjen. Matchet i lilla denne dressurtimen. Fantastisk morsomt å kunne delta på timer igjen da spesielt nå med tanke på at den eneste restriksjonen er at vi ikke kan galoppere. Vi kosa oss masse. Jeg syntes han var så stiv til høyre så vi fokuserte på løsgjørende arbeid. Travet i ca 20 minuter på volter, skjenkelvikninger og versader. Vi avsluttet med å ri LB (3 tror jeg det var), avsluttet når vi kom til galoppdelen av programmet. Motiverende å ri noe annet enn LC1 også. Nå når jeg får han på tøylen så får jeg begynne å pugge LB1. 

Vi har masse å jobbe frem i mot. Kvikk sin opptrening etter kolikken er en gyllen mulighet for å videreutvikle meg selv også. Trener oss opp sammen vi. 🙂 Må fortsatt ta hensyn til Kvikk og hans form. Foreløpig har alt gått virkelig bra. 

Neste dressurtime, da til tordag, er det tillatt med 5 min galopp. Gleder meg masse til det. Lenge siden nå altså. 

Kvikk gir alt når vi rir, men har merket at om vi er litt sene slik at kveldsfôringen hans er forskjøvet så er han ikke så interessert å skritte ned ordentlig. Han vil da kun gå å daffe, men får fort opp farten med en gang jeg hopper av og han skjønner vi skal inn. 😛

29. mai kommer Maria Henriksson til stallen for Kjøretrening og tømmelongering. Dette er i slutten av Kvikk sin opptrening så jeg meldte oss på. Blir spennende med tømmelongjering for oss begge. Artig med noe nytt også. 

Takk for at du leste bloggen min. 

Husk å like blondinebloggen på Facebook.

Kvikk i gjørma

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Test av vegetarmat

Med kjærlighet i sentrum