in

Ett år som hesteeier

Å bli hesteeier har vært min drøm i mange år. Dagen drømmen om å bli hesteeier lot vente på seg lenge nok, men det gikk da i oppfyllelse. 🙂  Det har nå gått ett år siden fantastiske Eken ble min. Første året som hesteeier har ikke vært problemfritt, men det har vært veldig lærerikt.

Hele eventyret startet med at jeg fikk Kvikk på fôr januar 2016. Hadde han på fôr annenhver helg, da fredager og lørdager. Kjemien var der med en gang. Alt klaffet og føltes helt riktig. Jeg kjente med en gang at dette var hesten for meg og at jeg kom til å lære mye av han. 

Sammen har vi utviklet oss. Kvikk ble i bedre form og mer glad mens jeg utviklet meg til en dressurrytter. Jeg har lang vei igjen, men Kvikk er den rette for å få meg dit jeg vil. Jeg er en LC rytter på vei mot LB. Vi skal øve masse bare han blir friskmeldt. 

I dag er det nøyaktig ett år siden han ble min, 11 uker siden han ble syk og en uke igjen til veterinæren fra Bjerke kommer for kontroll. Krysser alt jeg har for at han blir friskmeldt, det er det mange som gjør. Jeg har fått mye hjelp i denne tiden sykdomsperioden. Det har ikke vært lett med en syk hest. Det å gå fra å være i stallen 4 dager i uken til å være der 2-3 ganger i døgnet merket jeg veldig. Alt annet enn Kvikk kom i andre rekke. Heldigvis har jeg en mann som er både forståelsesfull og hensynsfull. Han har blitt med meg i stallen både 1 og 2 ganger i løpet av dagen han. 🙂 

Vi reiste rett til stallen etter jobben i dag. Stoppet innom butikken først for å kjøpe Kvikk sin favoritt frukt, Pære. 🙂 Han bare elsker pære, og nå som han ikke får noe annet enn høy tror jeg det smakte ekstra godt. Han slapp ikke hånden min med mulen mens han spiste. Litt vanskelig å se på bildene under, men han nyter pæren og koser seg veldig. 

Hesteeier

Fantastiske flotte fjordingen min. Gleder meg til fremtiden som hesteeier sammen med deg. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

10 uker siden operasjonen til Kvikk

Fredag, latter og humor