in

Fredag, latter og humor

Ønsker deg en riktig god fredag. Jeg synes det er viktig å starte fredagen med å le litt, dette er grunnen til at dette blogginnlegget har blitt fast.

Fredag

HVORFOR MENN IKKE SKAL JOBBE I RÅDGIVINGSSPALTER !

Kjære John!
Jeg håper du kan hjelpe meg.
Forrige dagen gikk jeg på arbeid og forlot min mann sittende foran Tv’en i huset.
Bilen min stanset omtrent en km nedi veien, og jeg måtte gå tilbake til huset for å få hjelp av min mann.
Når jeg kom hjem kunne jeg ikke tro mine egne øyne.
Han var på soverommet vårt, med naboens datter!
Jeg er 32, min mann er 34 år, naboens datter 19 år.
Vi har vært gift i 10 år.
Når jeg konfronterte ham, innrømmet han at de har hatt ett forhold det siste halve året.
Han vil ikke gå til rådgivning, og jeg er ett vrak og trenger hjelp med en gang. Kan du hjelpe?

Hilsen Sheila.

Kjære Sheila!
En bil som stopper etter å ha blitt kjørt en kort distanse, kan skyldes flere forskjellige feil med motoren.
Start med å sjekke at det ikke er rusk i bensinslangene.
Hvis de er i orden, sjekk vakuumslangene, og slangene på inntaksmanifoilen, og sjekk alle jordingene.
Hvis ikke noen av disse innfallsvinklene løser problemet, kan det være feil på selve bensinpumpen, som kan gjøre at det blir lavt leveringstrykk til dysene.
Jeg håper at dette var til hjelp!

Hilsen John.

Utroskap

Jeg behøver et råd angående en beslutning som kan forandre min fremtid…

Jeg har over en lengre periode hatt mistanke til at kona mi er utro.

Flere tegn, mobilen ringer og hun legger på, noen ringer ofte og legger på når jeg tar telefonen etc. Hun er stadig oftere ute med “jentene” og når jeg spør hvilke, så er det noen fra jobben som jeg ikke kjenner.

Jeg forsøker å se etter taxien når hun kommer hjem, men hun går alltid
siste biten og jeg hører en bil som kjører avgårde. Det er kanskje ikke en taxi?

For et par dager siden plukket jeg opp mobilen hennes bare for å se hva
klokka var, og da ble hun helt rabiat, skrek til meg at jeg skulle gi faen
i hennes mobil, og at jeg snoka i sakene hennes… Uansett, jeg har ikke
konfrontert henne med det ennå.

Jeg trodde innerst inne at jeg ikke vil vite sannheten, men i går kveld
bestemte jeg meg for å sjekke opp hva hun drev med. Jeg bestemte meg for
gjemme meg bakom bilen min, for å få et overblikk over hele veien og se
hvilken bil hun kom ut av. Det var mens jeg huka meg ned bakom bilen at jeg
så at jeg hadde rust i hele bakre hjulhus.

Så jeg behøver virkelig et råd her. Synes du at jeg skal sette inn bilen
på verksted, eller kjøpe noe småtteri på Biltema og fikse det selv?

Liten plass i himmelen

Det var begynt å knipe med plass i himmelen, så St.Peter hadde fått beskjed om å kun slippe inn dem som hadde lidd en grusom død. Tre menn kommer bort til himmelrikets port og St.Peter lukker den første inn og ber ham forklare hvordan han døde.
– Jo ser du, jeg bodde i 25.etasje, og da jeg kom hjem i dag, lå min kone i sengen ved høylys dag. Jeg fikk selvfølgelig straks mistanke om at hun hadde hatt herrebesøk. Jeg kikket dermed under sengen, i skapet og hvor man ellers pleier lete, men uten å finne ham. Jeg gikk da ut på altanen, og der hang drittsekken etter fingertuppene over kanten. Grepet av raseri banket jeg løs på fingrene hans uten at han slapp taket, jeg for inn og hentet hammeren, og banket løs igjen. Han falt da ned, men landet i en busk og overlevde. Jeg gikk og hentet kjøleskapet og kastet det etter ham, og det døde han av. På grunn av opphisselsen fikk jeg hjertestopp og døde altså.
Det måtte St.Peter innrømme var en fæl måte å dø på, så han ble sluppet inn. Så kom den neste inn…
– Jo, ser du, jeg bodde i 26.etasje, jeg tar hver dag 25 armbøyninger og 20 hoppeøvelser ute på min altan. Men i dag da jeg var i gang med mine hoppeøvelser datt jeg over kanten på altanen. Jeg klarte dog å gripe fatt i rekkverket i 25. etasje. Etter det kom det en galning og banket løs på fingrene mine, jeg skriker selvfølgelig om nåde, men han løp inn og hentet en hammer, og banket videre til jeg slapp. Jeg landet heldigvis i en busk, og lå der uten å kunne bevege meg, men jeg var i live, og det var det viktigste. Dessverre var det ikke nok for galningen, så han kastet et kjøleskap etter meg, og det døde jeg av.
Det var en fæl omgang, så han slapp også inn.
Så blir det den tredje og siste manns tur.
– Nå hvordan døde du da? spør St.Peter.
– Ja, det er en litt pussig historie dette her. Men prøv å forestille deg følgende: Jeg sitter splitter naken og gjemmer meg i et kjøleskap…

 

Husk å like blondinebloggen på Facebook slik at du ikke går glipp av blondinebloggens fredagshumor.

Håper du får en fin fredag. Det er flere vitser lenger ned så fortvil ikke. 

Fredag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ett år som hesteeier

Veterinærsjekk i morgen