in

10 uker siden operasjonen til Kvikk

I dag onsdag 22.02.17 er det nøyaktig 10 uker siden kolikk operasjonen til Kvikk. 2 uker igjen til Kvikk skal ha kontroll og forhåpentligvis blir han friskmeldt.

Jeg ringte Bjerke dyrehospital i går for å sjekke om hvordan jeg skulle gjøre det i henhold til kontrollen. Må jeg ordne meg hestehenger og reise til de? Kunne jeg bruke den vanlige veterinæren jeg har brukt tidligere? Svaret var at Bjerke kunne kommet til Kvikk. 🙂 Så onsdag 08.03.17 da 12 uker etter operasjonen kommer veterinæren fra Bjerke til stallen. Krysser alt jeg har for at han blir friskmeldt.

Gleder meg masse til å begynne å ri han igjen. Savner dressurtreningene, det tror jeg faktisk han gjør også. Etter en god treningsøkt er det akkurat som om Kvikk smiler, han er flink til å vise om han er fornøyd eller ikke. Heldigvis er han som oftest veldig fornøyd. 🙂

Kjærlighet uker

Grugleder meg til kontrollen. Håper virkelig han blir friskmeldt. Når jeg hentet Kvikk på Bjerke sist fikk jeg med en “oppskrift” om veien videre frem til kontroll. Det hjalp veldig en uerfaren hesteeier. Vil tro jeg får med en ny “oppskrift” i veien videre etter kontrollen. Vil tro han har det med da oppfølgingen fra Bjerke Dyrehospital har vært enestående. Dersom jeg har hatt spørsmål og ringt de så har alltid veterinær ringt meg tilbake og svart grundig på alt jeg måtte lure på. Best av alt de hjalp Kvikk når han trengte det. 🙂

Ser frem til veien videre med Kvikk, dressur, sprang, bakketrening, tømmekjøring og kanskje til om med innkjøring.

Takk for at du leste bloggen min, følg med videre for videre oppdatering av denne fantastiske hesten.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Sunnere liv

Ett år som hesteeier