in

En merkelig tid -terror, dødsfall, innbrudd

Det har vært  en merkelig tid den siste uken. Tiden hvor det føles ut som alt skjer på en gang.

ParisFredag var mannen min og jeg slitne og trøtte så vi gikk og la oss veldig tidlig. Vi la oss før helvete brøt ut i Paris. Jeg hadde satt på klokken så den skulle ringe lørdag fordi jeg skulle til stallen. Facebook var full av bilder med det franske flagg eller med teksten Pray for Paris. Fikk virkelig sjokk når jeg gikk inn på VG.no. Firmaet mannen min jobber i har franske eiere, og det er ikke så lenge siden han var i Paris i møte med disse. Vi skrudde på TV2 nyhetskanalen og den ble stående på så og si hele dagen. Fikk med oss talen til Erna Solberg, jeg fikk helt vondt av henne der hun stod. Terror er vanskelig for de fleste, men det å måtte holde pressekonferanse midt oppe i det hele kan ikke være lett. Nå har Frankrike begynt å bombe tilbake, jeg er faktisk redd for hva fremtiden bringer, redd for fortsettelsen. De sier at terrortrusselen ikke er over og at det mest sannsynlig kommer flere angrep. Om det kommer flere terrorangrep, hvor kommer de til å angripe neste gang?

 

hvil i fredFor bare et par dager siden kom beskjeden om at min manns onkel var alvorlig syk. En herlig og åpenhjertig mann. Han mistet sin kone for noen år siden. Husker første gang jeg møtte de og skulle presentere meg. Tante sa -hei jeg heter tante og det er onkel. 🙂 Siden den gang har det vært tante og onkel. De har bodd såpass langt unna at det kun har blitt sporadisk kontakt, men for noen herlige mennesker. I går kom beskjeden om at onkel var gått bort, må han hvile i fred nå. <3

 

I går var det også et innbruddforsøk her i nabolaget. Noen prøvde å gjøre innbrudd i vår utleie rekkehus/leilighet. Dette har de prøvd å gjøre på dagtid, kan nesten virke som om de ble “skremt” av noen for de ga seg før de kom inn. Det er ganske ekkelt å vite at det foregår slikt når folk ikke er hjemme, men nå er hele nabolaget og tettstedet vi bor i varslet. Så folk har både øyne og ører åpne så får vi håpe at om de prøver seg igjen uansett hvor så er det noen som ser de og får varslet politiet med en gang. Innbruddforsøket er selvfølgelig anmeldt!

 

Merkelig tid

Merkelig at alt skal skje på en gang, det føles ihvertfall ut som alt skjer på en gang. Håper vi går en mindre merkelig tid i møte.

merkelig tid

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hesten jeg falt av

Rideskole – Fortuna Rideklubb

Julebordsesong -alt nå?