in , ,

Julebord 2015 er over

Julebord

Da er jeg hjemme igjen etter et herlig julebord i fjellet. Jeg er sliten, men absolutt fornøyd. Vi var på Quality Resort & Spa Norefjell. Vi startet julebordet med en deilig lunsj. Så gikk et par av oss til spa-avdelingen og slappet av i jacuzzien. Vannet var bare så nydelig varmt og virkelig avslappende. Vi forsatte så med litt spa på hotellhytten vår. Ansiktsmaske og hårkur. Selvfølgelig et lite glass rødt. 🙂

Så var det å pynte seg til selve julebordet. Som jeg har skrevet om tidligere så var det vanskeligere i år å finne en kjole til å ha på et julebord, men fant da en til slutt. Du får bedømme selv om du likte den. Jeg synes nå den satt ganske greit og den var god å ha på seg.

Julebord (1)

Julebord (3)Det var så mye godt å velge i på julebord-bufféten, de hadde alt som har med julemat å gjøre.  Det blir alltid så mye ribbe og annet i julen så jeg valgte pinnekjøtt denne gangen. Pinnekjøttet var så mørt og godt, potetene var perfekte og kålrabistappen var så god at jeg skulle tatt mye mer av den da jeg gikk tom med en gang. Synd jeg ble så alt for fort mett, for jeg skulle så gjerne spist masse mer. Det var masse å velge i på dessertbordet også. Riskrem, multekrem, tilslørte bondepiker, sjokolademousse, karamellpudding, kake og sikkert masse mer jeg ikke husker. Jeg er ikke glad i multer i det hele tatt så det styrte jeg glatt unna. Valget ble Julebord (4)sjokolademousse, karamellpudding og et lite stykke kake. Alt for mye for kun 1 person, men det gled da ned selv om jeg var stapp mett. Var absolutt verdt det, og da jeg ikke spiste mer enn det dere ser på bildene så ble jeg fort passe mett i stede for å havne i en såkalt matkoma. Etter maten ble det noen kaffe og baileys, og noen strawberry daiquiri. 🙂 Der satt jeg på fjellet med masse snø og julestemning og nyter en strawberry daiquiri og drømmer meg bort til varmere strøk. Blir aldri fornøyd liksom. Nå har jeg mast på snø og julestemning over lengre tid og når jeg først får det så vil jeg ha sol og varme. Makan. 🙂 Julebord (5)

Litt force og kos før turen gikk til nattklubben. Masse bra musikk og mange som danset. Var mange som holdt på mye lenger enn meg. Når klokken ble rundt 2 takket jeg for meg og gikk til hytten. Ringte kjæresten min og snakket ganske lenge med han. Kjempe koselig. Deilig å høre stemmen hans og vi hadde faktisk masse å snakke om selv om det kun var 17 timer siden vi så hverandre sist. 🙂

Jeg fikk da en god natts-søvn før klokken ringte 09:30. Da var det bare å stå opp å gå til frokosten. Frokostbuffet er noe av det beste som finnes med å være på hotell. FrokostKaffetørst var jeg så absolutt. Etter en god frokost og et par kopper kaffe gikk turen tilbake til rommet for å pakke. Bussturen fra hotellet og hjem gikk kanskje kjapt, sov jo nesten hele veien. 🙂

Nå blir det filmkos før det høyest sannsynlighet blir en tidlig kveld her i huset. Godt det ikke er julebord så ofte.

Julebord (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Egentid og fri på en onsdag

Jeg har tatt et valg