in ,

Endelig: HEST PÅ FÔR

I en alder av 34 år var det endelig min tur til å ha hest på fôr, i ungdomstiden jobbet jeg i stallen for å kunne låne hestene i en time eller to en lørdag innimellom. Nå er jeg på ridekurs fast på torsdager og hest på fôr annenhver helg. Det blir 3 heste-dager annenhver uke det 🙂

Fôrrytter avtalen er i boks 🙂 Kahala en 11 år gammel 50% fullblod og 50% araber. 148 cm mkh, så han er en makset kat 1 Ponni. For dere som skjønte mye ut av størrelsen hans så er han så stor en Ponni kan være før den går over til å være Hest.

 

Første dagen med Kahala som fôr-hest var fredag 16.01.15. Han virket litt trøtt 🙂

nytt

Kos og stell først. Så på med sal og hodelag. Jeg red Kahala på rideskolen på torsdag brukte da rideskolen sitt utstyr. Nå når jeg har han på fôr fikk jeg lov å bruke hans private utstyr, så da ble det dressursal for første gang for meg. Salen var veldig god og helt forskjellig fra rideskolen sin.

Dette er 3. gangen jeg red Kahala så jeg valgte å ri i hallen. Vil bli kjent med han før jeg tar han med ut på tur. Kahala har helt anderledes steg en de andre Ponniene jeg har ridd, trenger litt tid for å bli vant med rytmen hans. Sliter med arbeidstraven så denne må jeg trene mye på. Han er også litt lat så jeg må jobbe mye for å holde han i gang i gallop og trav også. Må si at jeg synes første egentreningstimen gikk bra, i dag lørdag er jeg passe støl.

Gleder meg til å jobbe videre sammen med Kahala og masse turer i skogen.

I dag har jeg dressurtime klokken 15, gleder meg masse. Spennende å høre hva instruktøren sier om kjemi og hva som må jobbes mest med. Fint å få tips og råd.

 

Legger ved et bilde av meg på Kahala første gang jeg red han:

IMG_2273

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Nytt år, årets første ridetime og nyttårsforsetter.

Dressurtime 17.01.15