in ,

Slik går nå dagene

Vi mennesker er vanedyr. Fort gjort at alt blir rutine slik at man gjør det samme hver eneste dag, men slik går nå dagene. Jeg er et veldig vanemenneske og liker å ha rutine på alt. Liker å planlegge alt, er ikke så flink til å ta ting på sparket. Om det skulle skje noe uforutsett så takler jeg det altså. 🙂

Det er veldig uvanlig av meg å ikke pakke før i siste liten, men jeg gjorde nå det om lørdagen. Tidligere har jeg pakket uker i forveien. Nå etter at Kvikk ble dårlig er det ikke så mye som er slik det har pleid å være. Fokuset på stallen har blitt mye større. Hver dag rett etter jobb tar jeg turen innom Kvikk for å se til at han har vann, for å møkke litt og for å kose litt med han. Virker som han virkelig setter pris på det.

Slik går nå dageneI dag tok jeg som vanlig turen til Kvikk. Møkket og fylte på med flis. Jeg var på Felleskjøpet og kjøpte flis i går. Tenkte at det var like greit å kjøpe tre flisballer a 25 kg når jeg først var der. Regnet med at jeg fikk plass til alle tre i bagasjerommet, men nei da. Det gikk to i bunnen, den siste var ca 1 cm for høy til å få inn oppe på de to igjen. Så da ble det to i bagasjen og en i baksetet. 🙂

Kvikk fikk litt høy mens jeg romsterte i boksen hans. Inn med flisballen, av med plasten og velte den ut. Kvikk tittet litt bort, men brydde seg ikke. Han liker selskap i boksen sin.  🙂

Så var det av med dekkenet slik at han kunne få litt luft i pelsen. Før jeg skulle reise fikk han på bogbeskytter under dekkenet. Prøvde å ta bilde av han, men han gjorde så mye grimaser at det ikke ble noe særlig bra bildet.

Raringen Kvikk

Jeg sa til han at han ikke var noe spesielt fotogen. Han tittet på meg “stilte” seg opp og det var som han sa: jeg er fotogen jeg da med et lite glimt i øyet. 🙂

Fineste gutten Kvikk

Glad i livet mitt og alle som er i det. Viktig å ta vare på dagene slik de er. Setter stor pris på all støtte og hjelp jeg har fått og får. 🙂

Takk for at du leste bloggen min, husk å følge med slik at du får med deg konkurransen jeg nevnte i blogginnlegget om turen vi var på. Om du ikke fikk med deg dette innlegget kan du lese det her: Hjemme igjen, hvor var vi?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Hjemme igjen, hvor var vi?

Vil du vinne dette settet?