in

I salen igjen etter 2 mnd

Deilig å være i salen igjen etter 2 mnd. Jeg har ikke ridd siden helgen før Kvikk ble syk. Han ble jo syk 14.12.16 så det begynner å bli lenge siden nå. Søndag er det dressurstevne og ved en bitteliten overtalelse meldte jeg meg på denne gangen også. Da med en av skolehestene i og med at Kvikk fortsatt ikke kan ris. Jeg har aldri ridd denne skolehesten før, men fikk prøv han i dag. En Fjording ved navn Beethoven 🙂

Tenkte det var greit å få litt følelsen av han før jeg skulle starte dressurstevne. Vil jo gjerne imponere dommer litt da 🙂 Han var så fin å ri. Fin fremdrift og vâr for hjelperne. Nå må jeg innrømme at jeg elsker Fjordinger så det skal mye til før jeg blir skuffet over en gul en.

Tenker jeg må kjøpe meg en liten gård med plass til 3-4 Fjordinger. Kvikk, Beethoven og et par til hadde fått det fint der. 🙂 Lov å drømme litt. 🙂

Gleder meg masse til søndag. Gleder meg også veldig til min egen lille fine Fjording kan ris igjen 🙂

Fjordningen Beethoven:

I salen igjen

Beethoven ligner kanskje litt på Kvikk, men Kvikk har ikke den sorte stripen i manen.

Takk for at du leste bloggen min. 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Vil du vinne dette settet?

La bonita Frisør og velvære