in ,

Fremgang er lykke, men falt av hesten igjen

Nå har jeg ridd Kvikk hver dag siden onsdag. Det er en helt fantastisk følelse å være i gang igjen. Det går fremover og han blir bedre for hver eneste dag. Fremgang er virkelig lykke. Det er lykke å sitte på hesteryggen igjen etter så lang tid. Han er rolig og fin, og utrolig lydig. 

Etter å ha blitt skrittet i en uke skulle han få lov å trave igjen. I hele opptrenningsuke to er det satt opp 5 minutter skritt, 15 minutter trav og til slutt 10 minutter skritt. Torsdagen var første gangen Kvikk travet og da med meg på ryggen. Jeg er sikker på om han kunne pratet så hadde han nærmest ropt LYKKE. 

Jeg hadde trodd han skulle bli litt sterk i traven, men nei der tok jeg feil. Han er like lydig uansett hva vi gjør. Han går litt tom for bensin på slutten enda. Han har stått så lenge at det er nok ikke så rart. Jeg legger inn et par skrittepauser i traven, hadde jeg ikke gjort det så tror jeg ikke han hadde kommet seg igjennom de siste 10 minuttene med skritt. 

I dag lørdag dro jeg i stallen klokken 7. Jeg hjalp til med morgenforingen i dag. Sist jeg hjalp til med morgenforingen var 5. mai 2016. Da ble jeg tråkka på og falt av Kvikk etter dressurtimen. Hva skjedde i dag? Jo da det skal du få høre…
Jeg red Kvikk etter frokosten i dag etter at vi var ferdig med morgenfôringen. Skrittet da i 5 minutter før vi startet å trave. Øvde på å få han på tøylen og holde han der. Det blåste litt så det bråkte litt i porten. Travet et par runder før vi kom til porten og Kvikk skvatt. Han flyttet seg sidelengs i et byks og jeg landet på bakken. Landet på rygg og hodet, men heldigvis var det mykt da det ble harvet i går og underlaget var ikke tråkket ned akkurat der. Kvikk stod helt stille og ventet på meg. Jeg reiste meg opp, leide han bort til krakken. Rett opp på hesten så travet vi forbi der han mente det var så farlig. Det var en følelse av lykke når jeg satt meg rett opp og red forbi der han skvatt med en selvtillit jeg ikke helt vet hvor kom fra. 🙂 Deilig følelse. 
Vi travet ferdig før vi skrittet ned. 

På med dekken og ut i solen.
Var godt med drikke etter treningsøkten syntes Kvikk. 

Lykke

Etter å ha møkket og fikset siste rest av stallarbeid bar det hjem for en dusj. Hadde avtalt en liten lunsjdate med mannen min i dag. Vi reiste så til Strømmen Storsenter hvor vi spiste lunsj på Opus. Han bestilte Club Sandwich Italian Style og jeg en lun kylling og bacon salat. 

Resten av dagen i dag vil gå med til kos av den nydeligste Håkki. Pappa sin Nova Scotia Duck Tolling Retriever som skal være hos oss et par uker. 🙂 

Takk for at du leste bloggen min 🙂 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Ridetime på Kvikk igjen

Chocolate chip cookies