in

Hjemme igjen, hvor var vi?

Da var vi hjemme igjen etter to netter borte. Vi startet lørdagen med en tur i stallen slik jeg skrev i mitt forrige blogginnlegg: Lørdag uten vekkerklokke. Så var det å dusje og fikse oss litt før vi tok tur til Egon Byporten. Vi møtte der seks andre som vi skulle ut å reise sammen med. Første gangen vi møtte flere av disse, men veldig hyggelige alle sammen.
Vi startet på Egon med et par øl og litt fingermat.  De vet å prise mat og drikke, det var ikke billig må jeg si. Maten var veldig god, men ølen var passe dvask.
Turen gikk så videre til Sidesporet, en pub på Oslo Sentralbanestasjon. Her ble det ganske mye latter og vi begynte å bli litt kjent med hverandre. Seks jenter og to gutter på tur, alle i sin beste alder. 🙂

Så hvor gikk turen

Vet ikke om du fikk med deg skriveriet om forskjellige båter og renhold? Vi skulle selvfølgelig reise med den verste av de… Stena Saga. Om du ikke fikk det meg det trykk HER for å lese. Må innrømme at jeg ikke akkurat har gledet meg de siste dagene, men tenkte det skulle bli deilig å gjøre noe annet. For en gang skyld skulle vi ta en tur med party-båten også.
Innsjekkingen gikk veldig greit. Jeg var veldig spent på lugaren. Det så rent og pent ut så da kan det være det samme. Litt bakterier må man i alle fall tåle.

Vi fikk akkurat satt fra oss bagasjen før vi måtte gå til middagsbufféten. Har definitivt sett bedre utvalg, men ble da mette på både kaldmat, varmmat, sjømat, desserter, oster og ja til og med softis.

ApacheEtter maten tok vi turen til C-View. Veldig greit å være tidlig ute så vi alle fikk plass sammen. Var her det skulle være show. Første ut var Apache. Apache er etter hva jeg fikk med meg et godt gammeldags coverband. Mye bra musikk, noe bedre enn annet. Apperance, en Svensk gruppe av tre kvinner og en mann hadde pauseshow. De hadde mer danseshow i tillegg til musikken, kunne minne litt om Wallmans i Oslo.

Apperance Stena Saga

Vi hadde det veldig morsomt på C-View. Her kunne vi snakke og kose oss, men det måtte jo slutte en gang. Etter showet bar det opp på diskoen. Ble ikke like hyggelig der. Mørkt, høy musikk og litt for fulle mennesker. Rundt klokken tre takket vi for oss og tenkte vi skulle gå til lugaren, men fant ut at vi måtte ha litt nattmat først. En toast på gubben og en pølse på meg.

Vi var tydeligvis litt slitne på søndag, vi stod ikke opp før til lunsj. Så det ble ikke noen tur i land i Fredrikshavn på oss. Koste oss masse ved lunsj bufféten, det var nesten det samme som ble servert til lunsj som det som ble servert til middagen dagen føre. Manglet bare sjømaten.

L'OréalVi var en tur på taxfreen også. Kjøpte ikke så mye, men fikk med meg to stk L’Oréal beauty bags. I og med at jeg kun trenger en så tenkte jeg å gi den bort til en av dere. Så følg med for detaljer litt senere, kanskje det blir du som vinner. 🙂

Etter utsjekkingen ble vi sittende på den ene puben og vi fikk nesten med oss hele håndballkampen.

Vi har hatt en fin tur og møtt masse hyggelige mennesker. Mulig det blir en tur til i år med hele gjengen.

Maten vi spiste både før, under og etter turen.

Hjemme igjen

Vi fant ut at det var lettest å ta inn på hotell i Oslo enn å reise hjem søndagen. Vi sjekket inn på Comfort Hotel Xpress Central Station før vi gikk ut for litt mat. Havnet på Burger King av alle ting. Ble en tidlig kveld på oss, sovnet nesten før hodet traff puten. Var ganske så deilig å sove litt lenger i dag, man har jo mulighet til det når man “bor” 10 min unna jobben.

Nesten hjemme

Nå er vi hjemme igjen. Borte bra, men hjemme best sier de. Jeg kan ikke si at jeg er uenig i det. Jeg liker meg ganske så godt her hjemme. 🙂

Takk for at du tok deg tid til å leste bloggen min. Ønsker deg en riktig god uke. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Lørdag uten vekkerklokke

Slik går nå dagene