in

Verdens beste

Nå tror jeg alle som har det bra i et forhold sier at de har verdens beste kjæreste. 🙂 Bra er jo det. Jeg må si at jeg har verdens beste mann. Han er kanskje ikke verdens beste i alles øyne, men han er absolutt den beste for meg. Ikke misforstå, vi har våres uenigheter vi som alle andre.

Verdens beste

Vi har vært sammen i så mange år nå at man skulle tro at det ble kjedelig eller vanligdags. Vi har vært sammen i 18 år og 4 mnd og selv etter så mange år er jeg til tider veldig ny-forelsket. Jeg har virkelig funnet den rette for meg. En det er verdt å jobbe med forholdet for. Man må jo alltid jobbe med forholdet, den dagen man slutter med det er det som oftest over.

Nå etter at hesten min, Kvikk, ble syk har han vært mer forståelsesfull enn man kan forvente. Uansett hva det måtte være tar han det med et smil. Om det er store veterinærregninger eller at jeg bruker mer tid i stallen enn jeg pleier. Middagen står klar på bordet når jeg kommer hjem. 🙂 Trenger jeg hjelp til å lage en luftegård, eller må ut å shoppe til Kvikk så er han der og hjelper så godt han kan.

Sykepaddocken er endelig ferdig. Nå mangler han bare sko og hovslager kommer i løpet av uken som kommer. Når skoene er på skal han få komme ut, men ikke før torsdag da. Etter at han da har stått i denne paddocken noen timer på dagtid så er det på tide med en liten veterinærsjekk. Om han da blir friskmeldt kan vi startet opptreningen. Håper jeg kan få en “oppskrift” på hvordan han skal trenes opp igjen. Fikk jo så fin oppskrift med steg for steg etter operasjonen og frem til han kan begynne å ris igjen. Jeg får nok rådføre meg med noen kyndige og mest sannsynlig konferere litt med Bjerke. 🙂

Sykepaddock

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Fredagskos

6 uker med boksro – endelig ut