in

Fredagskos

Må si jeg synes det var ekstra deilig med fredag i dag og gledet meg allerede i dag tidlig til litt fredagskos. Startet denne fredagen som alle andre fredager med 8 timer på jobb før det var på tide å ta helgen og hjem til etterlengtet fredagskos.

Fredagskos

Fredagskosen startet i stallen sammen med nabojenta. Møkke og ordne fôr for Kvikk. Og selvfølgelig skravle litt med hestefolka. 🙂
Så bar det hjem til fredagstacoen sammen med mannen min. Nå er det ikke slik at vi er slike fredagstaco mennesker. Vi pleier faktisk ikke ha taco på fredager, men det ble nå slik i dag. Var veldig godt da. Tror nok aldri jeg kommer til å bli lei taco. 🙂
fredagskos med litt snekkerarbeid
Etter middagen og oppvasken fant jeg ut at jeg skulle snekkre den “høy-kassa” jeg har planlagt en stund nå. Tenkte at Kvikk skulle få en kasse til å ha høyet sitt i når han står ute. Det er så gjørmete og mildt ute at jeg tenkte det var bedre enn at han skulle få høyet rett på bakken.

Kassa ble ikke helt som jeg tenkte, men jeg gjorde det beste ut av de materialene jeg hadde. 🙂 Ble da ikke helt galt. Regner med at Kvikk ikke bryr seg helt om designet bare den fungerer til det den skal.
Nå er det ikke mange dagene igjen til at han kan få stå ute. I morgen skal vi ferdigstille sykepaddocken hans.

Vil tro han savner å være ute nå. Han har nå stått inne i litt over 5 uker. Må si han tar det pent og uten noe tull. Blir deilig for han å stå ute litt igjen. Gleder meg masse til han begynne å trene han opp igjen, får nok litt hjelp i starten tenker jeg. 🙂

Avslutter med dette bildet av Kvikk, han er litt furten fordi han ikke fikk så mye godbiter som han pleier. Han fikk kun en liten gulrot-bit så han signaliserer med benet sitt at han vil ha mer, mens han ser fornærmet ut. 😆 Ikke lett å være matmoms når man ikke får så mye annet en vanlig mat.

Kvikk

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

En nesten helt vanlig helg

Verdens beste