in

Lørdag uten vekkerklokke

Våknet uten vekkerklokke

vekkerklokkeI dag er første gangen på over 6 uker jeg sov til jeg våknet av med selv på en lørdag. Føles som en evighet siden jeg ikke trengte å bruke vekkerklokke. Veldig godt å slippe å våkne til lyden av en vekkerklokke må jeg si. Hadde egentlig ikke regnet med at jeg kom til å sove noe særlig lenge i dag, men da tok jeg fikk. Var i seng ved 23:30 tiden i går og våknet nærmere 10 i dag. Deilig å våkne noenlunde uthvilt i dag:-)

Vennetur

Årsaken til at jeg i dag slapp å ha på vekkerklokken er at jeg skal bort i dag så jeg har hestefri. Skal være borte frem til i morgen faktisk. Tror det er 5 1/2 år siden vi var på en tur med venner sist så det er jaggu på tide. Mer om denne turen får du lese om i morgen kveld, mulig det ikke blir før mandag. 😉
For en gangs skyld er jeg sent ute med å pakke, har fortsatt ikke pakket og vi reiser om rundt 45 minutter.

Kvikk

Kvikk blir passet av Sandra og Gro denne helgen. Jeg var en liten tur i stallen i dag også for litt fjordingskos. Kvikk er nå mye bedre og begynner å få litt oppbygget energi. I og med at han har hatt boksro og nå kun sykepaddock med 1-2 skritteturer på 10 minutter så er han ganske så understimulert. Håper virkelig de neste 5 1/2 ukene går fort.
I går fikk han første skrittetur ute. Mari tok han med på en tur i nabolaget ved stallen. Var nok godt for han det og moro å se litt annet rundt seg, sikkert litt uvant også.

Som sagt måtte jeg en tur innom stallen i dag for litt fjordingkos. Tok da noen bilder av han. To av bildene er det Sandra som har tatt. 🙂 Nå er jo ikke jeg helt objektiv, men må si han er en av den vakreste fjordingen jeg har sett.

Fineste Eken

Nå er det på tide å avslutte dette blogginnlegget så jeg får fikset meg og pakket. Ønsker deg en riktig god lørdag. Takk for at du tok deg tid til å lese bloggen min.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Blond blondere blondest – vitser

Hjemme igjen, hvor var vi?