in

6 uker med boksro – endelig ut

pa-bjerke-dyrehospital-med-kolikk boksroI går var det 6 uker siden Kvikk ble operert for Kolikk. Det har vært 6 uker med boksro. 2 av disse med totalt boksro, de 4 neste med 10 minutter leie 1 gang om dagen. De første ukene har vært nervepirrende. Uken Kvikk var på Bjerke var absolutt den verste. Etter at han kom hjem har det blitt bedre, jeg kunne nå reise til han når jeg ville for å se om han hadde det bra. Det var også veldig tydelig at han ikke trivdes så godt på Bjerke, hele han lyste opp når han kom hjem igjen. Herlige godeste fjordingen min trives best hjemme han.  Han har bodd på denne stallen i 10 år. 🙂

Jeg var så spent på hvordan det skulle gå for han ute i dag, det er mye is og veldig glatt. Jeg hadde håpet det skulle komme snø før han skulle få gå ut igjen. Han fikk på sko på tirsdag, vintersko med brodder. Skulle så gjerne vært der i dag å sett han når han fikk komme ut igjen. Jeg spurte hun ene i stallen om hun kunne ta bilde av han for meg. Som du ser er det mye is der, men heldigvis pent vær. 🙂

Kvikk ute første gang på 6 uker

Gleder meg så mye til han blir friskmeldt og kan startes å ris igjen. Begynner å få ordentlige abstinenser nå, jeg har jo ikke ridd på litt over 6 uker  😯 Savner de ukentlige dressurtreningene. Vil tro jeg kommer til å bli støl første gangen jeg rir skikkelig igjen. 🙂

kvikk-og-tonje-fin-i-lilla

Nå er det natta her etter en lang kveld. Ny dag i morgen da er det fredag og helg, godt skal det bli. På lørdag skal jeg faktisk gjøre noe jeg aldri har gjort før så følg med på bloggen på søndag.

Takk for at du tok deg tid til å lese bloggen min. Ønsker deg en riktig god natt.

One Comment

Leave a Reply

One Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Written by Tonje

Verdens beste

Blond blondere blondest – vitser